Ett hjärta - En förening
fredag, mars 01, 2024

Bajen krossade Väsby igen

stangkorv_pris_sebastian_andersson_2016-02-10_cr.png
Sebastian Andersson prisades efter matchen.
Foto: Carina Robertsson.

Efter en mindre bra inledning spelade Hammarby Hockey fullständigt skjortan av Väsby IK i en magisk andra period under onsdagskvällen i LW Hallen inför över 300 personer på läktaren.
1:a perioden
Väsby är mer aktiva än de våra under de tjugo första minuterna. 7.44 in i matchen gör gästerna 0-1 efter en spelvändning uppkommen av ett riktigt dåligt pass i anfallszon. I periodens slutskede är Bajen tillbakapressade och pausvilan känns som en skänk från ovan.

2:a perioden
Ett pånyttfött Bajen kommer ut på isen och efter bara 32 sekunder lägger Oscar Björkander kanske inte säsongens hårdaste puck på mål men den går in och det är kvitterat. Drygt minuten senare ringer det igen när Joakim Ramsten lägger in Bajens ledningsmål. Då våra krigare har fått upp ångan är de ostoppbara samtidigt som Väsby faller ihop som ett korthus på ett lite märkligt sätt, kanske saknas de riktiga ledargestalterna på isen? Marcus Carlsson gör 3-1, Axel Åström fixar 4:an, nestor Tomas Lindgren sätter den femte kassen och periodens målkalas avslutas av Viktor Mickelsson.

3:e perioden...
€¦ är en ren transportsträcka fram till slutsignalen men dessförinnan hinner Benjamin Blomberg med att fastställa slutresultatet till 7-1.

Nu har Bajen under vårserien spelat 14-3 i två matcher mot Väsby, vilket är fantastiskt bra. Att så många aktiva supportrar slöt upp och sjöng är riktigt kul. Inför vårseriens avslutande omgång behöver vi få med oss minst en poäng ifrån Vallentuna Ishall för att fixa playoffplatsen så jag hoppas att mången Bajare tar Roslagsbanan ut till norrskogen på söndag.

Stångkorvsligan
Bamsingarna delade efter matchen ut priser till Oliver Hofbauer som vann omröstningen €Extra Bonus Attans Stångkorv till Jul!€ samt säsongens suveräna Stångkorvsligevinnare Sebastian Andersson. Tack till alla som tagit ansvaret och delat ut kött under grund- och vårserie!

Kassar för kassan
Sju mål drar in 3 024 kronor till hockeyn och nu är totalen uppe i fantastiska 21 600 kronor med en match kvar.

Mer
Matchfakta
Hammarby Hockey: Storseger mot Väsby
Bara Bajen: Bajen krossade pms-Väsby i hockeyn!
Väsby Hockey: Väsbys kvaldrömmar krossades i LW-Hallen!
Bajen Hockey TV: Intervjuer efter Hammarby-Väsby (7-1)

Tack Hammarby Hockey för finingsegern. Nu tar vi Vallentuna på Söndag!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024