Ett hjärta - En förening
lördag, april 13, 2024

Vårseriens första trepoängare för Bajen

sollentuna-hh_2016-01-03_lindgren_cr.jpg
He's back. Foto: Carina Robertsson.

Om man hade hoppats på en lika rolig kväll i Sollentuna som senast så blev man minsann inte besviken. En hel del Bamsingar och andra glada Bajare på läktaren fick se ett Hammarby som verkligen fick en toppenstart på nya året, 7-1 blev slutresultatet till Bajens favör! Alla var nog nyfikna på herr Lindgrens form och - ta daa - den var i topp! Med 2 mål och en assist så får man nog säga att det var en comeback som heter duga.
Första perioden hann knappt börja innan det small direkt. Ett långpass från egen zon från Linus Carlsson hittar Fredrik Emsjö på vänsterkanten som kommer fri med Sollentunas målvakt Björn Fors och sätter dit 1-0 efter 41 sekunder spelade. Därefter så det mest spel i Bajens försvarszon men några direkta farligheter uppstår aldrig. 17.26 gör Linus bror Marcus Carlsson 2-0 som står sig perioden ut.

Andra perioden spelar Bajen bättre än i den första och det dröjer bara sex minuter tills Bajen utökar sin ledning till 3-0 av comebackande Tomas Lindgren, som påpassligt jobbar framför deras mål och slår in en retur om jag minns det målet rätt. Spelmässigt så är det rätt jämnt, lite småchanser från bägge lagen men större farligheter uteblir. Men med två minuter kvar av andra så punkterar Bajen matchen genom Marcus Carlsson som sätter dit 4-0!

sollentuna-hh_2016-01-03_kostas_mal_cr.jpg

Bajen får tidigt i tredje powerplay och det gör man 5-0 på. Benjamin Blomberg fick det målet. Sollentuna kan efter stök framför Bajens keeper Sebastian Andersson få in en reducering till 1-5. Men närmare än så kommer de aldrig.
Unge Kostas, Emanuel Psarros Konstantinos, styr sedan in ett skott från Lindgren till 6-1 och kort därefter gör Oliver Hofbauer 7-1.

Stångkorvar
Carina delar ut dessa på detta vis
3 st 61. Marcus Carlsson - stabilt.
2 st 93. Oliver Hofbauer - jobbar jobbar jobbar.
1 st 27. Tomas Lindgren - Välkommen tillbaka!
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8287

Mer
Matchfakta
Hammarby Hockey: Storseger i Sollentuna

Trots att det fattades folk så verkade det både folkligt och festligt i båset. Vilket lag vi har!
Carina Robertsson (även foto) och Kenneth Larsson
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024