Ett hjärta - En förening
lördag, december 02, 2023

Idag: Sollentuna - Bajen

hh_logo_text-under.png

Sollentuna HC - Hammarby Hockey

Söndag 3 januari 2016, 16.00
SVEAB Arena

Första matchen för året tager sin plats ute i Sollentuna mot ett lag som förstärkt inför vårserien, senaste nytillskottet är Ludde Ekman som dragit från Väsby. Det är ingen lätt uppgift som Hammarby Hockey ställs inför men en ljuspunkt är att även Bajen förstärkt truppen, Tomas Lindgren är tillbaka ifrån sin pensionärstillvaron och en center är precis vad som behövs just nu.
Sollentuna har i de två spelade matcherna i vårserien tagit fyra poäng, hemmaförlust i premiären på övertid mot Väsby och en bortaseger mot Vallentuna senast vilket innebär att de nu skuggar Bajen i tabellen.

För Hammarbys del har serien hittills inte varit något triumftåg och för att undvika att hamna i en situation där tabellbotten närmar sig med ljusets hastighet bör dagens match inbringa poäng. Och visst såg onsdagens spel mot Haninge mycket bättre ut trots den nesliga förlusten än insatsen mot Wings i premiären och med det i åtanke kan laget strax vara tillbaka i vinnarcirkeln.

Inträdet går lös på en hundring för vuxna.

Bamsingarna kommer inte att sända webbradio från dagens match.

Mer
Hammarby Hockey: Lindgren tillbaka i Bajentröjan

Forza och välkommen tillbaka Lindgren!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]