Ett hjärta - En förening
söndag, maj 19, 2024

Sista omgången - till LW Hallen!

hh-haninge_2015-12-09_puff.png

Hammarby Hockey - Haninge Anchors HC

Onsdag 9 december 2015, 19.00
LW Hallen

Ännu en Bajenonsdag full med matchkrockar väntar, 18.00 spelar handbollen mot Sävehof hemma i Eriksdalshallen och bandyn möter Kungälv kl 20.00 på Zinken. Däremellan är det nedsläpp i LW Hallen i Hammarby Hockeys avslutande match i HockeyEttan Östra där Haninge står för motståndet. Då det står viktiga poäng på spel inför fortsättningsserien hoppas jag att många väljer att besöka hockeyn, det är tabellplaceringarna 5-8 som skall fastställas och vinnande lag i LW Hallen kommer att bli som sämst 7:a. Det är en mycket spännande upplösning av en tät grundserie som publiken får följa på plats.
tabell_hockeyettan_ostra_2015-12-08.png
Tätt så det förslår i tabellen inför slutomgången. 5:an får sju poäng, 8:an får fyra poäng
med sig in i fortsättningen så det står mycket på spel.

Haninge som såg ut att ha femteplatsen i sin hand och till och med nosade på en Allettanplats har inkasserat en räcka torskar på sistone, senast man vann var mot Wings borta den 18 november och har därför passerats i tabellen av Vallentuna och Åkers. I första mötet mot Bajen (Torvalla, 18 oktober) blev det en 4-3-vinst efter straffläggning. I laget hittar vi ett gäng gamla bekantingar, Patrik Hageman och Oscar Liljeroth är tillbaka i laget samt Niklas Ala-Jouni  återfinns som vanligt i backbesättningen. Statusen på Dubbel-Johan är okänd men han står troligtvis fortfarande på skadelistan efter den huvudskada han ådrog sig efter Tierpsmatchen hemma.

Efter ett par förluster mot Huddinge och Hudiksvall tog Hammarby en poäng senast borta mot Vallentuna men halkade trots det ned till åttondeplatsen. Förutom chansen att ta sig förbi Haninge, Åkers och Vallentuna i tabellen vid en onsdagsseger vore det jäkla bra att gå in i fortsättningsserien som ett vinnande lag. Hur laget formeras i morgon är ännu okänt, förhoppningsvis har vi fyra kedjor att ställa på isen...

Dömer gör förresten Fredrik Stenerfelt som gjorde ett säreget intryck borta mot Åkers.

Bamsingarna: Webbradio och souvenirer
Vi sänder webbradio ifrån matchen med start 18.55 på: http://bamsingarna.se/page.php?5
Vi kommer även att plocka fram våra souvenirer för första gången under säsongen så letar du efter  finfina julklappar är det bara att fynda.
Det går även bra att betala medlemsavgiften för 2016, 100 kronor för vuxna och 50 kronor för unga t.o.m. 18 år. Blir du ny medlem i december så ingår 2016 års medlemskap i priset.
Observera att vi helst tar kontanter!

Inträde och €Halvsäsongskortet€
Köp halvsäsongskortet för 500 kr. Haningematchen, Bajenkvällen och ev playoff ingår. Läs mer här om detta finfina erbjudande: Halva säsongen - halva priset
Annars kostar inträdet 100 kr för vuxna, pensionärer och unga mellan 12-17 år pröjsar 50 kr och de minsta går in gratis.

Övriga matcher, HockeyEttan Östra slutomgång
Visby/Roma - Sollentuna
Väsby - SSK
Åkers - Hudiksvall
Huddinge - Vallentuna
Wings - Tierp
Vi får hoppas att Hudik och Huddinge vinner sina matcher så att vi kan knipa femteplatsen men först och främst gäller det att vinna mot Haninge, annars spelar de andra matcherna ingen större roll för oss.

Mer
Tabellen inför slutomgången
Hammarby Hockey: Inför Hammarby-Haninge

Nu vinner vi över €Ankorna€ - Forza!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024