Ett hjärta - En förening
lördag, april 13, 2024

Idag: Hudik - Bajen


Hudiksvalls HC - Hammarby Hockey
Söndag, 29 november 2015, 16.00
Glysishallen
 
En svår uppgift väntar idag Hammarby Hockey då det far iväg norrut för att möta Hudik Hockey i den trevliga hockeykyrkan Glysishallen. Hudiksvall förlorade i fredags borta mot Visby med 2-1 men innehar fortfarande tredjeplatsen i serien. Dagen till ära debuterar en kanadick i deras lag.
 
För Hammarby är läget sådant att varje inspelad poäng är guld värd i kampen om femteplatsen i serien. Åkers torskade igår mot SSK men bakifrån närmar sig Vallentuna som idag möter Tierp borta. Nuvarande tabellfemman Haninge möter idag Huddinge på bortais. Spänningen är således total!
 
Bamsingarna sänder ingen webbradio från matchen då Hudik sänder okommenterad webb-tv (50 kr) : https://hudikhockey.solidtango.com/live/hudik-hockey-vs-hammarby
En minibuss Bamsingar åker iväg till matchen och kommer förhoppningsvis tillsammans med det lokala BF fixa supporten!
 
 
Forza!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024