Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024

Seger över Vallentuna; Rapport och stångkorvar

hh_logo_text-under.png

Hammarby tog andra raka hemmasegern när Vallentuna besegrades med 3-0 i LW-hallen. Det var en jämn historia med anmärkningsvärt mycket skott (42-47), men Bajen gjorde en bra arbetsinsats och hade marginalerna på sin sida.
Kul att se att vi jobbar stenhårt för varandra hela tiden, vilket blir extra viktigt när vi har skadeproblem. Enroth tvingades kliva av i mitten av andra perioden, vi hoppas att det inte är något allvarligt.
För Bajens del gladde framförallt försvarsspelet, och förstås Sebbes storspel i kassen. Att Graf får göra två kassar tror jag kan betyda mycket för hans självförtroende - vi såg ju i våras hur otroligt bra han kan vara när formen är på topp!

Ingen match i helgen, men kommande onsdag är det åter hemmafight när glada Hudik kommer på besök. Tyvärr får vi åter gnälla på uppslutningen från supportrarna , bara 146 personer på plats är givetvis en usel siffra. Att poängen har börjat trilla in och att fotbollen snart är slut kanske kan locka några fler - det håller vi tummarna för, åtminstone!

Stångkorvar
3 korvar: 31. Sebastian Andersson, som höll nollan och stoppade hela 47 skott. En klippa mellan stolparna - det känns riktigt skönt att vi har två sådana i truppen!
2 korvar: 39. Felix Lundqvist, en av många som gjorde ett mycket bra jobb i defensiven. Även farlig framåt många gånger.
1 korv vardera: 23. Carl Graf för sina två pytsar och 5. Marcus Carlsson för ett stenhårt jobb och ett snyggt mål.
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8287.0

Mer
Matchfakta
Hammarby Hockey: Andra raka hemmasegern (Undrar vem som skrivit den? wink )
Bajen Hockey TV: Intervjuer efter Hammarby-Vallentuna (3-0)

Vi ses på onsdag i LW Hallen! Operation Ledsna Hudik!
/Victor
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024