Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 29, 2024

Brian Phinney och Sebastian Ellerstad lämnar Bajen

brian_070117.jpg
Nu på morgonen har redaktionen varit i kontakt med Hammarbys assisterande tränare Håkan Ferm för att få klarhet i uppgifterna som figurerat i pressen om spelarna Sebastian Ellerstad och Brian Phinney.

Håkan låter meddela följande:
"Efter begränsad speltid har Hammarby Hockey och Sebastian Ellerstad beslutat att gå skilda vägar." samt om allas vår #26: 
"Brian Phinney har fått ett tränar och scoutingjobb för ett collagelag hemma i USA och har en klausul i sitt kontrakt som gör det möjligt för honom att bryta kontraktet för detta."
När det gäller ersättare, främst då en back säger Håkan:
"Vi löser det just nu med spelare från egna led men söker aktivt efter en back."

Brian spelade sålunda sin sista match i den grönvita munderingen i söndags mot Huddinge och jag kommer att sakna den glade jänkaren, synd bara att vi Bamsingar inte fick chansen att ta farväl på ett ordentligt sätt. När det gäller 'Basse' kommer han troligtvis att spela Division 1 hockey framöver och det är bara att önska honom lycka till med det och beklaga att han inte stannar i Bajen.
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024