Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Inför Bajen - Åkers

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Åker/Strängnäs HC

Onsdag 14 januari 2015 19.00
LW Hallen

I den grymt spännande vårserien är det nu en höjdarmatch på gång då lagen kring playoffstrecket möts i LW Hallen. Efter segern över Väsby i söndags är nu Bajen på vinnarstråket igen samtidigt som Åkers som började serien tveksamt nu har ett par segrar i följd.
Åkers kommer från en övertidsvinst mot Vallentuna i söndags, precis som i grundserien släpper de in mycket mål bakåt, 20 stycken så här långt att jämföra med Bajens 11, vilket borde vara ett tecken  på att det blir en målrik tillställning i Sätra IP:s islada.

Att Hammarby Hockey gjorde två mål i numerärt överläge mot Väsby är glädjande, utdelningen i den spelformen har saknats. Förra gången Åkers var på besök, 26 november förra året, blev det uddamålsseger för Bajen med 4-3 efter att Oliver Hofbauer avgjort i tredje perioden.

Webbradio
Bamsingarna kommer naturligtvis att vara på plats för att sända radio. 18.55 på onsdag kväll startar sändningen på adressen: http://bamsingarna.se/page.php?5

Bajen toppar publikligan
Vore riktigt trevligt om den positiva publikutvecklingen fortsätter, med fulla läktare blir det så mycket roligare för alla! Bajen ligger i topp i publikligan för HockeyEttan Östra vår med ett hemmasnitt på 356 personer, kommer den siffran att förbättras ännu mer på onsdag?

Bajenkvällsbiljetter
Till sist uppmanar vi alla rättrogna att skaffa Bajenkvällsbiljetter! Gå in på http://www.axs.com/se/events/256979/bajenkvallen-2015-tickets och säkra dina plåtar!

Forza Bajen! Allez! Allez! Allez!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024