Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 29, 2024

Borta mot Väsby idag

hh_logo_text-under.png

Väsby IK HK - Hammarby Hockey

Söndag 11 januari 2015 16.00
Vilundaparkens Ishall

Andra raka bortamatchen för Hammarby Hockey går idag av stapeln mot Bajenkvällsmotståndet Väsby. Trots skador i laget skall Bajen ha en god chans att ta poäng.
Bajen studsade upp bra mot Haninge i onsdags där det blev en poäng efter straffläggning. Tyvärr har Anton Molnar lagts till i skadelistan efter att ha blivit nedmejad bakifrån på Torvalla. Förra gången det spelades borta i Vilunda tappade Hammarby, precis som mot Haninge i onsdags, en 2-0-ledinge efter den första perioden till en 4-3-förlust. I höstens returmöte i LW Hallen blev det sedan en klar 4-1-seger för de våra.

Tabellen är synnerligen tät, det är bara Värmdö och Vallentuna som är efter i den och varje poäng Bajen kan ta är av yttersta betydelse. Enköping, som är på gång möter Värmdö i Bahcohallen och Åkers tar emot Vallentuna och det ser i förväg ut som två klara hemmasegrar. Haninge spelar hemma mot Tierp, en match som är mer oviss. Det skall bli mycket spännande att se hur tabellen kommer att se ut efter denna femte omgång av HockeyEttan Östra Vår.


bamsingmikrofon_001.png
Bamsingarna webbradiosänder ifrån Vilundaparkens Ishall med start 15.55 på adressen: http://bamsingarna.se/page.php?5

Vi ses i Väsby!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024