Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 29, 2024

Första matchen för året

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Enköpings SK HK

Lördag 3 januari 2015, 16.00
LW Hallen

I HockeyEttan Östra Vår är det dags för tredje omgången och för Hammarby Hockeys tur innebär det hemmamatch mot Enköping som slutade på platsen över oss i grundserien (8:a) men har inlett vårserien med två raka förluster mot Haninge borta (8-2) och Åkers hemma (3-5).
Senast Bajen och Enköping möttes blev det en 3-1-seger för de våra efter två mål av Hampus Harlestam och ett av Tim-Robin Johnsgård. Med den räcka vinster Bajen har bakom sig nu borde Enköping vara en munsbit men borta mot Tierp fungerade inte spelet riktigt och det gäller för de våra att vara med lite bättre i matchen för att det skall kännas helt bra.

I tredje omgången, där övriga matcher spelas på söndag, har vi ett mycket intressant möte mellan tredjeplacerade Åkers och serietvåan Haninge, månne blir det oavgjort efter 60 minuter där? Ledarna i Väsby tar emot Tierp hemma och bortalaget få gärna ta en överraskningsseger för min del. Bottenmöte blir det också mellan Vallentuna och Värmdö.

bamsingmikrofon_001.png
Bamsingarna kör i vanlig ordning webbradio, lyssnar gör ni från 15.55 på: http://bamsingarna.se/page.php?5
På samma adress lyssnar ni i periodpauserna på "Ingen ko på isen!" med Stefan Ståhl där en av lördagens gäster är Tomas Lindgren.

bamsinglogga_2010_320x88.png
Vi har ett ordentligt gäng med medlemskort som skall delas ut, ni som har betalat avgiften för 2015 är välkomna till vårt souvenirbord för att hämta dyrgriparna. För övrigt har de första medlemskorten till våra medlemmar utanför storstockholm lagts på lådan nu.

Framåt för 3 nya! Vi syns i LW Hallen!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024