Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 29, 2024

Reseklubben presenterar: November a rainy season

ange_skal.jpg
En mörk regnig period + ett underbart a-lag som aldrig vinner i en skön kombination. Kan få den mest inbitne att krokna...

Kan från olika källor bekräfta att Bajen Hockey's Bortastöd varit mindre än på många år men konsistentare jämnare och mycket bättre än på länge! Tack Tyresö.
 
Flaggorna och banderollerna har ökat i produktion wink Tack BHCare Tallkrogen & Uppsala Yttreligare tack till Ultraskillar som skänkt Flaggor till Bamsingarna =)

Matchens pris till bäste spelare signerad Bamsingarna har delats ut vid olika tillfällen: Tishar, Pipor, Pumpor, DVDr har skänkts. Har du förslag om vad vi ska ge till Matchens Bajare så hojta till bara!
Bamsingarnas Reseklubb har under hösten närvarat på SAMTLIGA Arenor runt om i Sverige utom Växjö men där fins det god information om att Bajen JKPG och E22-Bajare gjorde sitt jobb wink

Därför fortsätter hösten som följer:

Huddinge Puddinge Brögäng Söndag 4e kl 18
- Kom förfan dit! - Pendel sen buss 705 mot Björkängshallen som ska intas. Lillebror skall förnedras och Daniel Karlsson psykas;)

Gurka Ungdom Söndag 12e kl 19 - Läge för en lagom bortatripp som altid brukar dra ressugna Bamsingar. - Häng på till Västerås och se Bajen lira oavgjort med 166 icingpuckar som det poängplockande vapnet! Bilkaravan från Gullmarstorg precis som vanligt.

1.90 Fredag 16e kl 19 - Fredagsmatch i Nyköping borde vara upplagt för att Kompisgänget vill åka. Stor buss. Jumbomöte kan sluta hur som helst;)

Sundsvall Söndag 25e kl 16 - GHB-City skall intas med förstärkning från Uppsala och Österund wink Tack grabbar. Den håla som inte fått ordentlig påhälsning sen SCA-Cupen. Skulle vilja se en återförening av lite gamla gubs däruppe wink Jacken Tobbe Tibbe 62 etc smile Minibussläge

Som sagt vi har averkat en 4.e del av serien och nu kommer det roliga helgmatcher att se fram emot! Nu kan du inte längre skylla på att du måste jobba! Nu ska du med! Om inte på alla så i allafal 1 jävla resa!

- Hell Bajen!

Insänt av Mangan
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024