Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Sista omgången - Hudik hemma

hh-hudik_2014-12-12_puff.png

Hammarby Hockey - Hudiksvalls HC

Fredag 12 december 2014 19.00
LW Hallen

Att sista omgången i HockeyEttan Östra bjuder på spänning när det fördelningen av startpoäng inför  vår-serien är glasklart. Bajen krigar för att hålla Tierp bakom sig samtidigt som chansen finns att ta sig förbi något av lagen Enköping och Haninge eller varför inte bägge två? Hudiksvall är ett i kvartetten med lag som är klara för Allettan.
Bortamatchen mot Hudiksvall den 19 oktober blev ingen större framgång, Hälsingelaget visade upp ett riktigt bra spel och vann med 5-1. Men det har hänt saker sedan dess, Bajen kommer till spel med fyra raka segrar i ryggen och inget lag går nu säkert för våra iskrigare.

I dagsläget ligger Hammarby på en nionde plats i tabellen med 25 poäng och för att hålla jagande Tierp (som möter ett mer eller mindre avsågat Vallentuna borta) bakom oss behövs minst två poäng för att vara på den helt säkra sidan. På 8:e plats ligger Enköping med 26 poäng och de har hemmamatch mot tabelljumbon Värmdö. Haninge ligger sjua med 27 poäng, de har bortamatch (tack Kenta, för att du har koll) mot klara seriesegrarna Huddinge. En intrikat upplösning på detta drama väntar således.
Se även Tabellen.

Bamsingarna
Vi sänder webbradio och uppdaterar i våra flöden för er som inte kan ta sig till LW Hallen.
Lyssnar görs på adressen: http://bamsingarna.se/page.php?5
Vi har givetvis vårt souvenirbord framme. Muggen som vi började sälja under förra hemmamatchen finns kvar i ett 15-tal exemplar, först till kvarn gäller.

Nu kör vi!
Det kommer att bli fullt ös på isen och likaledes är förhoppningen att det blir fullt ös på läktaren i denna sista match före jul! Till LW Hallen, där inträdet kostar 80 spänn för vuxna och ungdom mellan 13-18 pröjsar 50 kronor!
€Blodet dunkar, känslor svallar! Vi har Bajens största Ballar! BAMSINGAR!
Sug på den du!!€
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024