Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Fredagsmys i LW Hallen!

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Vallentuna BK

Fredag 5 december 2014 19.00
LW Hallen

Ikväll väntar det en riktigt spännande match då den uppskjutna matchen mot Vallentuna skall spelas. Hammarby Hockey går otvetydigt framåt i form och siffror just nu med 4 segrar på de fem senaste matcherna och de kan efter matchen vara helt klara för minst en 10:e plats i grundserien med känning på mer inför slutomgången.
Vallentuna förlorade i onsdags sin bortamatch mot Åkers med 7-6 och passerades då i tabellen av de våra. De låg då under med 6-3 inför sista perioden så de våra lär få kämpa ända in i kaklet ikväll om det skall gå vägen.

Bajen har verkligen fått fart i andra halvan av HockeyEttan Östra och bortasegern i svåra Vegahallen i onsdags visar med all tydlighet att Rönnelöw/Parkkali har fått manskapet med sig och jag är övertygad att det finns mer att hämta. Den kvartett med lag som skall spela Allettan är nu komplett då skuldtyngda Wings knep den fjärde biljetten dit i onsdags så all spänning i serien är nu fokuserad på placeringarna inför vår-serien och sannerligen så känns det riktigt tillfredsställande att notera att vi har vunnit mot alla lag som vi skall möta efter jul. Spännande tider väntar oss!

Webbradio
Naturligtvis sänder Bamsingarna kvällens match för er som inte kan ta er till LW Hallen. Gå till http://bamsingarna.se/page.php?5 för att lyssna!
Där finns även länkar för dig med android/iphone.

Souvenirer - hitta julklapparna hos oss!
Under de två kvarvarande hemmamatcherna i grundserien finns nu årets julkombo bestående av Bamsingarnas mössa + fleecehandskar att få för 200 kronor!
Dessutom kommer det ikväll finnas en ny souvenir att införskaffa hos oss - kom till LW Hallen och skåda!
Glöm ej heller bort Hammarby Hockeys souvenirbord där det bland annat finns en ursnygg kepa att inhandla!

Bli en del av framgångarna - kom till LW Hallen ikväll!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024