Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Onsdag: Tierp borta

hh_logo_text-under.png

Tierps HK - Hammarby Hockey

Onsdag 3 december 2014 19.00
Vegahallen

Hammarby Hockey, liksom Vallentuna, har tre matcher kvar i HockeyEttans grundserie att spela medan övriga lag har två omgångar kvar. Med den matchform som Bajen bevisligen är i torde detta vara en fördel i kampen om tabellplaceringarna inför fortsättningen i vår-serien som enligt seriebestämmelserna sätter igång den 27 december.
Ikväll blir det så bortamatch mot Tierps HK som ligger fyra poäng före oss i tabellen, ett försprång Bajen kan knappa in på ordentligt vid en eventuell vinst.
Tierp blandar resultaten, i fredags bortaslog man Visby/Roma med 7-3 för att i söndags förlora hemma mot Wings med 3-1. Kvällens hemmalag har en vass förstafemma (15# Höglund som leder poängligan i hela Östra serien, 29# Wiktorsson,  71# Axman, 7# Näsman och 93# Wallin) som står för huvuddelen av målfabrikationen och som de våra får se upp med. Tierp är i topp när det gäller skotteffektiviteten där över 12% av avlossade skott på mål hamnar i maskorna.

I Hammarby finns det medvind för tillfället med nio inspelade poäng på de senaste fyra matcherna, ett gäng mentala bojor har avlägsnats tycks det vilket inte bara påverkar slutskedet i grundserien utan även bygger en positiv bas inför vad som komma skall i vår-serien. Det är avsevärt mycket roligare att vara hockeybajare nu än bara för en månad sedan.

Webbradio
Det är högst tveksamt om det blir någon sändning ikväll ifrån Vegahallen då den är påtagligt avskuren från omvärlden men vi kommer att göra ett försök. Besked om det blir sändning eller inte lämnas kort före matchstart.

Glöm inte bort att rösta på din favorit i hockeylaget i vår omröstning €Extra Bonus Stångkorv till Jul!€: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8279.0

Nu tar vi hem poängen ikväll!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024