Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

GrönVitLördag: Inför Hammarby - Väsby

bajendagen_2014-11-29_puff.png

Bajendagen Lördag 29 november 2014


14.00
Hammarby Bandy - IK Sirius
Zinkensdamms IP

17.00
Hammarby Hockey - Väsby IK HK
LW Hallen

Med fri entré som lockfågel har Hammarby Bandy och Hammarby Hockey en gemensam Bajendag på lördag, är det någon som missat det? För hockeyns del är det returmötet mot €Vilda Väsby€ som gäller och det är alltid prestige på spel när dessa båda lag ställs mot varann.
Väsby ligger precis ovanför Allettanstrecket i tabellen så lördagens match betyder en hel del om de är intresserade av att spela i finserien efter jul. I deras hemmamatch mot Bajen blev det en uddamålsseger med 4-3 efter att de våra tagit ledningen med 2-0 i den första perioden, följd av en mindre bra mittperiod från vårt håll. I matchen gjorde Henrik Karlsson det viktiga 2-2-målet och visst ser det ut som backen och assisterande lagkaptenen trivs i sin nya miljö sedan året i Bajen. Ludde Ekman, som även han bytte till Väsby inför säsongen, spelar med sedvanliga 13# på ryggen, tar ansvaret som lagkapten och ligger 3:a i interna poängligan.

Hammarby gör en betydligt bättre andra halva av serien, de har så här långt dragit in 11 poäng i returmötena och det med fyra matcher kvar att jämföra med 5 poäng på de inledande 11 matcherna. Att firman Harlestam, Forsberg och Nelson tar upp plats 1-3 i interna skytteligan är inte vidare konstigt, de passar bra tillsammans och är oftast en fröjd att skåda. Att piska upp Väsby i returen skulle vara en ytterst fin skalp inför avslutningen av HockeyEttan Östra, precis som onsdagen seger över Åkers.

Fritt inträde
Precis som på Zinken är det gratis inträde till LW Hallen på Bajendagen. För den som ändå vill bidraga med några kronor kommer matchens medarrangör Bajen Fans att ha hinkar ute för att samla in frivillig entrépeng.
För att täcka upp det fria inträdet har även ett gäng sponsorer, supportergrupper och privatpersoner beslutat sig att gå in med 3 kronor per besökare, se listan på Hammarby Hockeys hemsida.
Det vore jäkligt kul om det blir maximala 500 personer på läktaren!

bamsingmikrofon_001.png

Webbradio
Vi kör som vanligt matchen via vår webbradio och det är även premiär för ett nytt segment där Stefan Ståhl intervjuar intressanta objekt i periodpauserna.
Lyssnar gör ni på: http://bamsingarna.se/page.php?5
Där finns även länkar för er som behagar lyssna i android/iPhone.

souv_2013_tshirt_bamsing.pngsouv_2013_tshirt_kfib.png
Utförsäljning - endast 80 spänn per styck!

Bamsingarna
Glöm ej heller att besöka Bamsingarnas souvenirbord där vi dagen till ära bland annat säljer ut kvarvarande T-shirts (ej piké) för ynka 80 kronor.
Ladda även upp inför vinterkylan med vår klassiska mössa samt våra fleecehandskar!

Mer
Hammarby Hockey: Missa inte Bajendagen den 29/11
Hammarby Bandy: Video - Bandyns Dag - en grönvitlördag med fri entré

GrönVitLördag! Tillsammans är vi Hammarby!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024