Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Vinnarna i 50/50 skänkte allt till material

De två vinnarna i Bamsingarnas 50/50-lotteri i söndags, Henrik Nordenfors och Joel Wallin, skänkte hela vinsten på 800:- till material för A-laget. Snacka om att ha ett gott Bajen-hjärta! I och med deras heroiska handling kunde Bamsingarna överräcka hela 4000:- (insamling 2.443:50, försäljning 160:- och lotteri 800:- under söndagen och det vi hade kvar sedan i fredags) till A-lagets materialare Åge Andersson som därmed kunde tillgodose spelarnas mest skriande behov.

Nu slipper ni se våra lotter och insamlingshinkar fram till nästa hemmamatch mot Växjö Sjöare den 14:e november. Skulle det klia i era mecenatfingrar går det under tiden bra att sätta in valfritt belopp på Bamsingarnas plusgirokonto 227520-4 och märka inbetalningen med "Gåva - Fredagslistan". Fortfarande lider A-laget stor nöd på förbrukningsmaterial.

Tack alla och speciellt till Henrik och Joel.
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024