Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Idag: Hammarby - Åkers

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Åker/Strängnäs HC

Onsdag 26 november 2014 19.00
LW Hallen

Onsdagskvällen är fulltecknad med Bajenaktiviteter; Hammarby Fotboll har galatillställning efter sin lyckade säsong, Bandyn lirar på Zinken mot Bollnäs och i LW Hallen tar Hammarby Hockey emot Åker/Strängnäs HC. Förhoppningsvis finns det tillräckligt många grönvita själar som går ut ikväll för att täcka alla tre eventen.
Åkers, där Peter Danielsson och numera även Despo huserar, kommer från förlust hemma mot Visby i söndags och de befinner sig nu under Allettan-strecket så de har en del att spela för och det är ju inget dåligt lag de ställer på isen.

Bajen kommer ju även de från en förlust, söndagens match borta på Värmdö slutade med en svidande 4-3-förlust. Då var Victor Mångs och Juuso Kaijomaa tillbaka på isen, vi får se om någon ur gänget Åström, Carlén, Ilisko och Sebastian Knösch är redo för comeback ikväll.

Webbradio
Bamsingarna sänder med start 18.55 på: http://bamsingarna.se/page.php?5
Där finns även länkar för er med android/iphone.

Mer
Hammarby Hockey: Inför Hammarby-Åkers

Nedsläpp 19.00! Forza Bajen!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024