Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Söndag: Värmdö - Hammarby

bamsingmikrofon_001.png

Värmdö HC - Hammarby Hockey

Söndag 23 november 2014 16.00
Ekhallen

Med ett nygammalt störningsmoment för våra grabbar i grönt och vitt i form av isproblem i LW Hallen tar de sitt pick och pack och tränar i mysiga Zinkens ishall idag, lördag, kl 17.00. Ett avbräck naturligtvis inför bortamatchen i Gustavsbergs discolada på söndag men antioptimala förutsättningar är en del av Hammarby Hockeys vardag & helg, framtvingad av den stora bristen på tillräckliga isytor i vår huvudstad.

OBS! Vi byter adress för vår webbradio!
Värmdö spelade under fredagskvällen sin bortamatch mot Visby/Roma och torskade stenhårt med 7-0 i en match där Adam Thim gjorde sitt första mål i nya tröjan. I Värmdö spelar som bekant många gamla bekanta; Johnny Olofsson, Kevin Göransson, Tim Erlandsson, Richard Lundin, Dennis Santesson och Anton Söderqvist. Santesson leder interna skytteligan med 6+10 poäng och han stod för för ett av målen då de besegrade oss med 3-2 i LW Hallen den 15 oktober. Det resultatet var då en överraskning och att Bajen i returmötet skulle låta sig överraskas av motståndet finner jag som obefintligt.

Hur skadelistan i Hammarby Hockey ser ut inför matchen är för mig okänt, den som besöker träningen på Zinken kanske kan få en fingervisning om hur söndagens laguppställning kommer att se ut. Rapporterar gärna! Förhoppningsvis blir det fler än 13 utespelare som tar plats på isen. I segermatchen i onsdags mot Enköping tyckte jag mig se att flera spelare höjde sig ett eller flera snäpp, t.ex. Sebastian Johansson och Oliver Forsberg. Kanske har de mått bra av de nya krafterna i båset? Jag utgår ifrån att Bajen är med från första nedsläpp, neutraliserar Värmdöanfallet vid egen blå i mittzon och visar upp samma fart under rören som i onsdags. Mitt tips är att det blir seger med 5 måls marginal i vår favör.

Publikt hoppas jag på många Bajensupportrar som hjälper laget till seger, tre poäng och vi skulle på allvar få kontakt med lagen ovanför. Slutpositionen efter grundserien är inte obetydlig för de lag som går till fortsättningserien som har nytt namn; HockeyEttan Östra vår, eftersom lagen tilldelas startpoäng beroende på slutplacering.

I Värmdös speakerbås kommer Chris Härenstam att hålla i mikrofonen och hemmaföreningen har  laddat upp intro och sång ifrån isen före match och i periodpauser om jag förstått det hela rätt. Hög igenkänningsfaktor för oss som besökt Ekhallen a.k.a discoladan förut alltså. Om Värmdös support €Mamsingarna€ kommer att göra sina röster hörda återstå att se.
Entréavgiften har jag inte fått någon exakt uppgift om men en röst från föreningen trodde att den ligger på 75 spänn för vuxna.

Webbradio från ny adress
Bamsingarna kommer att sända webbradio från matchen med start 15.55.
OBS! Ny sändningsserver. För att lyssna, gå in på http://bamsingarna.se/page.php?5.
Vi hoppas att vårt byte av webbradioserver skall gå smärtfritt men det kan bli lite tekniska problem. Anledningen till bytet är att bli av med de ideliga reklamavbrotten.

Annat
Den uppskjutna hemmamatchen mot Vallentuna har nu fått ett nytt datum och spelas fredagen den 5 december kl 19.00 i LW Hallen. Om inte nu isen smälter på grund av asteroidnedslag på mittpunkten...

Mer
Värmdö HC: "Vi har bevisat att vi kan slå alla lag i serien", intervju med vår vän Johnny Olofsson.
Seriebestämmelser (om ni vill kolla in vad som gäller för Hockey Ettan, från sid 10) .pdf

Hela rör under rören! Egen ishall nu!
Forza!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024