Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Onsdag: Bajen - Enköping // Slut upp Bamsingar!

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Enköpings SK HK

Onsdag 2014-11-19 2014 19.00
LW Hallen

Första hemmamatchen på ett par veckor står för dörren då Enköping besöker ladan i Sätra. I den turbulens som Hammarby Hockey hamnat i med tränarbyte samt spelare som kommer och lämnar laget, med en övervikt på spelare som lämnar, behövs supporterstödet från läktarplats. Så Bamsingar! Slut upp på läktaren och sjung fram våra grönvita till seger!
Åker/Strängnäs uppger på sin hemsida att Daniel €Despo€ Despotovic är klar för dem, i så fall blev det en kort sejour i Bajen för Despo. Förutom att vi nu har ett nytt hål att fylla i leden är det svårt att säga om det innebär något större avbräck då Despotovic, enligt undertecknads ringa åsikt, har haft svårt att komma till sin rätt på isen.

Onsdagskvällens motståndare Enköping besegrade Bajen med 3-2 i Bahcohallen den 5 oktober, trots att vi ledde med 2-0 efter två perioder. De har 6 vinster efter 16 omgångar och har ett niopoängsförsprång på oss som vi behöver minska för att ta oss uppåt i tabellen inför Fortsättningsserien.

Frågan är nu hur många killar vi kan ställa upp med på isen? Det behövs tre fulla femmor och helst lite avlastning för att det skall kännas bra. Spelmässigt skall vi stå oss väldigt bra mot Enköping och torde ha en riktigt bra chans att ta hem alla tre poäng.

För de stackare som inte kan ta sig till ishallen sänder vi webbradio med start 18.55 på: http://www.ustream.tv/channel/akersbajen

Mer
Hammarby Hockey: Dags att ta sig an Enköping
Åkers hemsida: Poängkung återvänder!

Till LW Hallen! Sjung!
Hjärta. Alltid.
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024