Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Nytt i laget mot Wings

wings-hh_2014-11-16_puff.png

Wings HC - Hammarby Hockey

Söndag 16 november 2014 16.00
Pinbackshallen

Fjärde raka bortamatchen för Hammarby Hockey väntar på söndag då de styr kosan ut till Märsta. Efter det ofrivilliga matchuppehållet (Vallentuna hemma i onsdags fick skjutas på framtiden då en av förutsättningarna, nämligen isen, inte var på sin plats i LW Hallen. Truppen har förändrats under veckan, det har kommit in två och en lämnar. En av Wings sponsorer bjuder på inträdet så det är bara att sätta sig på pendeln till matchen.
Wings under ledning av Mike Beharell, vann igår (fredag) storstilat sin bortamatch mot Visby/Roma med 4-9. Hemmamatchen vi hade mot Arlandaiterna slutade med klar seger (4-0) och vår hittills enda trepoängare i LW Hallen. Skulle vi lyckas få med oss poäng från Pinbackshallen skulle det vara tredje matchen i rad som det rör sig i positiv riktning och faktum är att det inte alls är någon omöjlighet.

Klara för spel i Bajen är målvakten Linus Lundin och centern Oliver Hofbauer. Bamsingarna hälsar de bägge varmt välkomna! Lämnar gör målvakten Emil Lindbom. Vi tackar Emil för insatserna i kassen och önskar honom lycka till i fortsättningen.

Till Pinbackshallen!
Det är gratis att se matchen imorgon så vi hoppas att det är många som tar sig ut till Märsta. Pendeltåg från exempelvis Södra Station är ett bra alternativ. Från Märsta station är det sedan en kvarts promenad till hallen.

Webbradio
Till skillnad från förra säsongen har vi nu tillåtelse att sända från Pinbackshallen vilket vi är glada och tacksamma för. Lyssnar på vårt digitalbabbel, om tekniken fungerar, gör ni från 15.55 på adressen: http://www.ustream.tv/channel/akersbajen

Mer
Hammarby Hockey: Inför Wings-Hammarby
Hammarby Hockey: Hammarby gör förändringar i truppen.
eliteprospects.com: Linus Lundin
eliteprospects.com: Oliver Hofbauer
Märsta.nu: Wings storskrällde på Gotland

Till Märsta! Vi ses på läktarn!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024