Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Söndag: Haninge - Bajen

mikrofon_bamsinghuvud.png

Haninge Anchors HC - Hammarby Hockey

Söndag 9 november 16.00
Torvalla Ishall

Efter att ha lämnat Gotland med en poäng i bagaget åker Bajen vidare till Torvalla för att revanschera den nesliga 2-3-torsken på hemmaplan den 1 oktober då Haninge tog en 3-0-ledning i den första perioden och Dubbel-Johan storspelade i bortakassen.
Att ta en poäng borta mot Visby/Roma ser jag som en seger i dagsläget och hur nära var det inte att våra krigare kunde ha fått med sig alla tre poäng hem till fastlandet? Dessutom visar laget upp styrka när de hämtar upp ett tvåmålsunderläge mot ett av seriens topplag, bra jobbat!

Inträdet till Torvalla kostar 80 spänn, ta er ut till Handen och visa laget ert stöd! Sjung fram pojkarna! Hjärta - Alltid!

Webbradio
Om tekniken står oss bi sänder vi i Bamsingarna webbradio med start 15.55 via den vanliga kanalen: http://www.ustream.tv/channel/akersbajen

Mer:
Haninge Anchors: Nytt derby väntar
Haninge supporten Yellow Wings har bytt namn till Anchors Club: http://anchorsclub.net/index.html

Med en poänggivande insats mot Anchors bäddar det för att onsdagens hemmamatch mot Vallentuna blir hyperintressant, poänggapet upp till tabellens mittlag är inte avgrundsdjup.
Så än en gång: Till Torvalla! Kriga!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024