Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Bajen - Gnaget

derby_affish_071007.jpg
På söndag 7/10 18.00 är det så dags för nedsläpp i det första av tre derbyn för säsongen mot gnagarna från Solna. Förutom matchen mot råttorna går Bajen fortfarande en match mot den dåliga ekonomin så att du kommer till Hovet är synnerligen viktigt. Med mycket folk på läktaren lyfter sig både laget och ekonomin över havsytan.
Att Bajen räddats undan fogden av Svenska Valutagruppen är vid detta laget allom bekant men matchen mot konkurshotet fortsätter oförtrutet. Läs mer om små saker du kan göra för att hjälpa till längst ner i artikeln.

Aik:
Har två vinster och en oavgjord på sex matcher. Bland de bästa poängplockarna i laget hittar vi både Z och Bergström, två överlöpare från våra led. Mattias Beck leder interna skytteligan och har ett bra spelsinne (har visserligen bara sett laget på TV) och Gahn gör ett bra jobb men på det stora hela är inte truppen så märkvärdig. Någon elitseriekanidat känns inte laget som, vad än Gozzi eller någon annan säger.

Hammarby:
Sex raka torskar måste beskrivas som en smula oroväckandet. Enligt uppgifter både från isen och läktaren i Nybro var andra perioden den bästa så här långt under hösten. Med denna period, stort publikstöd och en lite lättare situation kan Lindgren och gänget lyfta sig, det är trots allt derby. Främst vill jag se att vi inte låter fienden åka slalom genom försvaret som det har gjorts vid ett flertal gånger hittills under säsongen. Men vi har inte råd med en massa skitutvisningar. Sen måste våra 'målskyttar' vakna till ordentligt. Dahlén, Robin Andersson och Henrik Pettersson måste börja sätta fler puckar i mål. Henke eller Klinten, vem det nu än blir, önskar jag en perfekt match. Ge gnaget en riktig omgång!

Matchtips: Säsongens först seger, 2-0 till Bajen.

Uppladdningsläsning:
Johan Johanssons blogg

Officiell uppladdningsplats:
Röda Kvarnen där det även går att hämta ut säsongsbiljetter för er som inte gjort det ännu.

Bamsingarnas souvenirstånd:
Förutom Munkjackor (100/200 kronor) så kommer
Flottis VHS kassett med hockeymaterial att finnas till försäljning (20 kronor? ) och
Bamsingknappen (av Mattias och Tomas) som kostar 20 spänn ska vi sälja slut på.
Vidare kan man anmäla sig till Läxandsresan och betala medlemskap till Bamsingarna i ståndet.
Bamsingarna kommer även att handha ett 50/50 lotteri där hälften av intäkterna går till en vinnare. Lottpris 20:-

Ny Hammarby Souvenir:
En (derby) t-shirt med bilden då Rickard står över Engblom i svartvitt och texten "Ni ska akta er för Bajen" kommer att säljas. Pris okänt.

För er som känner er rika finns kan man även anmäla sig till Club  1080 direkt på plats.

Viktigast av allt:
Gå på derbyt. Köp din biljett i Globens biljettkassa eller på
ticnet.
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024