Bajen Fans Cup ändrade planer...På grund av regnet kommer det inte gå att spela på Söderstadion imorgon förmiddag. De första två omgångarna av turneringen kommer därför att spelas på Gubbängsfältet. Vi återkommer med karta under kvällen. Tiderna i spelschemat gäller för de två första omgångarna i gruppspelet, de första matcherna spelas alltså 08.30 på Gubbängsfältet.

Så fort de två omgångarna är färdigspelade flyttar vi spelare, publik och mål till Söderstadion för att spela den sista omgången samt slutspelet. Detta gör att alla lag får spela minst en match på Söderstadions gräsmatta.
Turneringen kommer alltså hålla på lite längre än vad som först var planerat. Vid vilken tidpunkt omgång 3 drar igång får vi se under morgondagen, men lagen i Grupp A bör räkna med att vara klara för spel på Söderstadion vid 14.00.

Vi ber alla lag att se till att vara ute i extra god tid och hålla sig uppdaterade under morgondagen då dessa sena förändringar dykt upp.

Gällande skofrågan som varit ett hett ämne de senaste dagarna - det är alltså inte okej att spela med grässkor på Söderstadion, grusskor eller gymnastikskor gäller. Till matcherna på Gubbängsfältet går det bra att lira med gräsdojjor.

Hjälp gärna till att sprida den här informationen till spelare och publik. Vi ses imorgon, lycka till allihop!
Taggar: Inget

Om skribenten

DiktatornDen här nyhetsartikeln är från Bamsingarna
http://bamsingarna.se/news.php?extend.737