Skribent Annica  Matchreferat  0  935
20 sep. 2015
Joakim Arnmark och Sebastian Andersson.
Joakim Arnmark och Sebastian Andersson. Foto: Peter Jonsson.

Efter några gastkramande avslutande minuter då Bajare efter Bajare skickades ut i skambåset kunde Hammarby Hockey fira säsongens första härliga trepoängare då Sollentuna HC besegrades med 3-2 i LW Hallen under söndagseftermiddagen. Ett litet styrkebesked ifrån Rönnelöws mannar eftersom en handfull spelare fortfarande står på skadelistan.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  887
12 feb. 2015
I två perioder var det jämnt på isen mellan Åker/Strängnäs HC och Hammarby Hockey under onsdagskvällen.

I två perioder var det jämnt på isen mellan Åker/Strängnäs HC och Hammarby Hockey under onsdagskvällen. I tredje perioden drog dock hemmalaget upp tempot och kunde vinna komfortabelt med 3-0. Josef Nilsson som för första gången på mycket länge tog plats i Bajens målbur gjorde en kanonmatch.
 Inget

Skribent e107  Matchreferat  0  1,013
08 feb. 2015
Efter Hammarbys seger i onsdags (2-1) mot Haninge så var playoff platsen allt närmare.

Efter Hammarbys seger i onsdags (2-1) mot Haninge så var playoff platsen allt närmare. En seger mot Väsby var ett måste om vi ska med och kriga om platsen. Nu blev det inte så, Väsby var lite bättre denna gång. Matchen slutade 4-2 till Väsby inför 4682 på Hovet.
Det spelades även en förmatch innan på Hovet. Legendarer mot Supportrar. Den slutade 9-2 till legendarerna där bla Bemma gjorde 1 mål för supporterlaget. Bland Legendarerna gjorde bla Janne Lindberg 3 mål. Kul var det att spela iallafall...
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  841
06 feb. 2015
Det blev en snorspännande avslutning på onsdagens match mellan Hammarby Hockey och Haninge Anchors HC där våra gossar höll undan i den tredje perioden och avgick med en viktig 2-1-seger.

Det blev en snorspännande avslutning på onsdagens match mellan Hammarby Hockey och Haninge Anchors HC där våra gossar höll undan i den tredje perioden och avgick med en viktig 2-1-seger. Bajen är i hög grad fortfarande med i fajten om en playoffplats vilket gör Bajenkvällen så mycket mer intressant!

Här hittar du stångkorvarna samt webbradiofilerna från matchen och periodpausprogrammet Ingen ko på isen.
 Inget

Skribent e107  Matchreferat  0  805
01 feb. 2015
Inför matchen hade Hammarby playoff platsen i egna händer, men då krävdes seger mot Enköping idag. Så blev det inte,
Enköping vann med 4-2.

Uppdaterad med webbradiolänkar.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  819
27 jan. 2015
Det blev en tråkig 5-4 förlust borta mot Vallentuna BK i söndags för Hammarby Hockey.

Bamsingarnas webbradio sände, ladda hem och lyssna de bittra kommentatorerna som en inverterad uppladdning omg.png inför kvällens match mot Tierp så att det blir en kollektiv "jäklar anamma-stämmning" på läktaren i LW Hallen:
[1:a perioden] [2:a perioden] [3:e perioden] .mp3

Stångkorvar blev det inga utdelade i besvikelsen efter matchen.

/sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  927
19 jan. 2015
Hammarby Hockey kom tillbaka starkt efter veckans hemmaförlust mot Åkers när de under söndagseftermiddagen besegrade Värmdö HC i Ekhallen i en match störd av många utvisningar.

Hammarby Hockey kom tillbaka starkt efter veckans hemmaförlust mot Åkers när de under söndagseftermiddagen besegrade Värmdö HC i Ekhallen i en match störd av många utvisningar. Carl Graf kom igång ordentligt och var inblandad i alla mål framåt då han ersatte frånvarande lagkaptenen Mattias Forsberg i första femman.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  934
15 jan. 2015
Linus Nelson belönades av Bamsingarna.
Linus Nelson belönades av Bamsingarna. Foto: Carina Robertsson.

Hammarby Hockey verkar ha svårt att få till det på hemmaplan just nu, precis som mot Enköping för ett par veckor sedan blev det en uddamålsförlust för våra killar under onsdagskvällen mot Åker/Strängnäs HC.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  846
12 jan. 2015
Suverän och uppriktig bitter-tweet.

€F**K och Godnatt!€ skrevs det på Väsbys twitterkonto @VildaVasby_live efter söndagens match i Vilundaparkens Ishall där Hammarby Hockey tog en riktigt najsig 5-1-seger över hemmalaget och nu ligger Bajen på en tredjeplats i tabellen för HockeyEttan Östra vår, tre poäng bakom tvåan Åkers som kommer till LW Hallen på onsdag. Inget man frivilligt missar...