fredag, mars 29, 2024
Skribent Annica  Matchreferat  0  999
06 dec. 2016
Hammarbys tjejer tog revansch med råge borta mot Kallhäll, då segersiffrorna skrevs till 5-0 i Bajens favör!

Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  911
30 nov. 2016
Hammarbys damer tog fjärde raka trepoängaren, när SSK besegrades i klassiska Scaniarinken (jajamän, den har gjort en "MB-hallen" och bytt namn igen).

Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  929
28 nov. 2016
Hammarby Hockeys damlag fick oväntat hårt motstånd mot tabelljumbon Tumba under söndagskvällen i Zinkens Ishall.

Hammarby Hockeys damlag fick oväntat hårt motstånd mot tabelljumbon Tumba under söndagskvällen i Zinkens Ishall. I slutskedet av matchen kunde dock de grönvita glida ifrån och säkra tre viktiga poäng.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  1,072
27 nov. 2016
Burväktare Rasmus Eklöf.
Burväktare Rasmus Eklöf. Foto: Carina Robertsson.

Hammarby Hockey föll mot Huddinge under lördagseftermiddagen efter att kanske ha gjort de bästa första 30 minuterna under säsongen hittills. En tung förlust som kan vara spiken i kistan för Bajens chanser att för första gången nå AllEttan.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  829
25 nov. 2016
Bajen, alltid på topp.
Bajen, alltid på topp. Foto: Henric Wauge.

Bajenbrudarna var nära att ge fyrmannaklacken (KFIB!) hjärtattack i slutet av matchen, men lyckades hålla undan till seger med 2-1 i den viktiga toppmatchen ute i Enebyberg.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  847
24 nov. 2016
Det blev Hammarby Hockeys andra raka förlust då de under onsdagskvällen mötte Sollentuna HC och föll med 2-6.

Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  823
21 nov. 2016
Damlaget slog gnaget med klara 5-2 med Elin Eriksson som tvåmålsskytt och vi grattar henne storligen till sina första baljor i Bajentröjan!

Damlaget slog gnaget med klara 5-2 med Elin Eriksson som tvåmålsskytt och vi grattar henne storligen till sina första baljor i Bajentröjan! Övriga grönvita målskyttar blev Kajsa Tidala, Nadja Westerlund-Rebo och Linn Hansén som även hon gjorde sitt första mål.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  1,120
20 nov. 2016
Gruppkram efter Molnars 1-1-mål.
Gruppkram efter Molnars 1-1-mål. Foto: Carina Robertsson.

Det blev inte Hammarby Hockeys sjätte raka seger när Torvalla Ishall besöktes under lördagen. Hemmalaget Anchors vann den målsnåla drabbningen, trots bra grönvit support från läktarplats, då de våra inte kunde lösa upp Haningeförsvaret på ett bra sätt och under stundom var det sådär lagom irriterat på isen som det ska vara när lagen möts.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  878
14 nov. 2016

Hammarby Hockeys damer tog hem trepoängarn mot Almtuna under söndagen. Här delar vi ut stångkorvarna.

Matchfakta
Läs matchrapporten på hockeyns hemsida: 3 poäng i Uppsala

Hence fördelade stångkorvarna så här:
3 korvar till 7. Cecilia Libassi. Hon vågade skjuta och vågade vara tuff.
2 korvar till 13. Rebecca Dahl. Mål och ett enormt slit.
1 Korv till 26. Anna Faber. Stabil i dag.

På onsdag 19.00 spelar Bajen mot Haninge på Torvalla, tabelltvåan mot serieledarna med andra ord.  Tre kanonviktiga poäng skall då fördelas och visst blir det grönvit seger? I vanlig j-a ordning krockar seniorlagens matcher tyvärr.

/sverre
 Inget

Skribent Diktatorn  Matchreferat  0  988
Vi var kanske några stycken som hade lite farhågor inför matchen mot Tumba.

Vi var kanske några stycken som hade lite farhågor inför matchen mot Tumba. Alla räknade med att det skulle gå geschwinnt att avfärda laget i botten på tabellen.

Hammarby började bra och ledde efter första perioden med 2-0 efter mål av Anton Molnar och Robert Sterling-Berglund. I andra perioden så borde Bajen ha gjort fler mål än endast det 3-0 mål som Benjamin Blomberg skickar in efter ca 5 minuters spel.