Ett hjärta - En förening
lördag, juli 04, 2020
Skribent Annica  Inför  0  378
rugbysnubbe_bira.jpg
04 aug 2008
På lördag, 9/8 kl 13.00, har Hammarby Rugby sin första hemmamatch i årets elitserie.
På lördag, 9/8 kl 13.00, har Hammarby Rugby sin första hemmamatch i årets elitserie. För motståndet står Vänersborgs RK och platsen är Årstafältet B. I första omgången fick Bajen stryk borta mot Göteborg med 34-32. Vinst mot Vänersborg är (nästan) ett måste i kampen om semifinalsplatserna.

Givetvis spelar Bajen mycket bättre och hårdare med en ordentlig klack på plats. Dessutom är det ju en gratislektion (fritt inträde på Årstafältet) i rugby inför matchen mellan Bamsingarna och Hammarby Rugby senare i höst.

Att Bamsingarna står för försäljning av Korv & Dricka gör inte saken sämre. Överskottet delas 50/50 med rugbyn.

Länkar:
Hammarby Rugby
Vänersborgs RK
Svensk Rugby - Elitserien herrar

Till Årstafältet med SL: Tvärbanan till Valla torg fungerar bra. Efter några hundra meters promenad är du framme.
 Inget

Skribent Diktatorn  Inför  1  348
29 maj 2008
Det är med idel leenden i föreningen vi kan se fram emot en underbar Boule-helg som nalkas.
Det är med idel leenden i föreningen vi kan se fram emot en underbar Boule-helg som nalkas. Vad sägs om :
 
lö 31 maj 2008, 09:00 Boule DM, Trippel/Skytte Nybackaskolan, Orminge DM
sö 01 juni 2008, 09:00 Boule DM, Singel/Skytte Nybackaskolan, Orminge DM

 :) Ses i Orminge go-vänner. Glöm inte picknick korgen!
Insänt av Mangan
 Inget

Skribent Annica  Inför  1  409
05 maj 2008
På lördag, 10 maj, är det ett heldagsevent på Kanalplan (Hammarby IP för den formella läsaren).
På lördag, 10 maj, är det ett heldagsevent på Kanalplan (Hammarby IP för den formella läsaren).

Redan kl 12.00 startar "förmatchen" mellan Bajen DFF och Enskede IK. Bajen DFF har startat säsongen i i Div 2 Östra Svealand på ett mycket bra sätt med en vinst och en oavgjord. Motståndarna har två raka segrar och kommer att bli en svår nöt att knäcka, speciellt eftersom Bajen inte kan vänta sig några toppspelare från a-laget som förstärkning.

Sedan är det dags för huvudmatchen Hammarby - AIK, kl 16.00. Hammarby har hittills åkt på idel pisk förutom i derbyt hemma mot Djurgårn som vanns övertygande med 3-0. Lika mycket som en seger mot solnadamerna skulle värma hammarbyhjärtat, lika stort är poängbehovet för att inte hamna för långt ner i tabellen.

Så alla Bamsingar, slut upp på Kanalplan på Lördag!!! Picnickorgar och kanske en filt rekommenderas för visst kommer det att vara en klarblå himmel?
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  385
sodermarsch_07.jpg
03 apr 2008
Hemmapremiär mot Giffarna Sundsvall på Söderstadion på måndag 7/4 kl 19.00 men dessförinnan är det den obligatoriska promenaden från Medborgarplatsen kl.
Hemmapremiär mot Giffarna Sundsvall på Söderstadion på måndag 7/4 kl 19.00 men dessförinnan är det den obligatoriska promenaden från Medborgarplatsen kl. 18.00. Se till att ha hockeytröja eller annan Bamsingmundering på dig och ta gärna med en hockey-banderoll eller flagga.

Bamsingarna samlas på Krukan från 16.00 för att komma i stämmning och tar oss sedan till medis till kl 17.45.

Krukan Spis och Bar ligger i korsningen Krukmakargatan/Rosenlundsgatan. T-bana Zinken eller 4:ans buss från Gullmars.


Relevant tråd i forumet.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  348
tack_080227.jpg
29 feb 2008
Sista Allsvenska föreställningen på hemmaplan för denna säsongen har efter lite byten av dagar hit och dit till slut fått en officiell matchdag och plats.
Sista Allsvenska föreställningen på hemmaplan för denna säsongen har efter lite byten av dagar hit och dit till slut fått en officiell matchdag och plats. Den går av stapeln på måndag, 3 mars 19.00 på Hovet.

När Bajen avfärdat Oskarshamn blir det sedan en stilla protestmarch till Stadshuset för att visa att det
a) finns människor som bryr sig om Bajen Hockey
b) att politikerna måste ge hockeyn stöd
Mer info om hur marchen skall gå till ges på plats på Hovet!

Läs Sthlm Södras text.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  368
hif_bjrklvn_071019.jpg
20 feb 2008
Några rader inför kvällens match, Hammarby - IF Björklöven, 19.00 Hovet, en match som kan bli riktigt kul om i första hand Hammarby ställer upp till dans som de gjort i de två senaste matcherna.
Några rader inför kvällens match, Hammarby - IF Björklöven, 19.00 Hovet, en match som kan bli riktigt kul om i första hand Hammarby ställer upp till dans som de gjort i de två senaste matcherna. Vi hoppas och tror att Carl-Johan Klint är i storslag, en grund för en lyckad insats av övriga laget.

Bajen har två osäkra kort inför matchen. Backarna Rickard Karlsson och Stefan Svanbom har bägge varit lite krassliga men kommer till Hovet för att testa om de kan spela. 

Enligt Björklövens hemsida dras Andreas Lindahl och Johan Bergmark med lite problem. Huruvida de kommer till match är förtäljes ej. Ordinarie andra-spaden Tobias Lundström har ett brutet nyckelben och ersätts av Jimmy Lundberg.

Vi ses på Hovet!
 Inget

Skribent Annica  Inför  1  383
tr_080212_004_lindgren.jpg
12 feb 2008
Efter en dryg veckas uppehåll sätter så Allsvenskan igång igen för Hammarby. Gästerna Bofors, som slåss om en play off plats till kvalserien har slagit oss två gånger denna säsong.
Efter en dryg veckas uppehåll sätter så Allsvenskan igång igen för Hammarby. Gästerna Bofors, som slåss om en play off plats till kvalserien har slagit oss två gånger denna säsong. I Karlskoga den 7/12 blev Bajen utspelade efter noter (7-1) och gjorde ett väldigt blekt intryck. Första mötet på Hovet den 12/10 slutade 1-3, efter att Henrik Pettersson givit oss ledningen med 1-0.
Vi får anta att kanonkillarna kommer att ge allt för att kunna åka hem med en trepoängare för att  hålla Oskarshamn stången i kampen om den sjunde platsen i tabellen.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  357
gnagare_vit_flagga.jpg
02 dec 2007
gnaget - Bajen
gnaget - Bajen
Måndag 3/12 19.00
Hovet

Säsongens andra derby mot solna är under insegling. Hur det än går i alla andra matcher under säsongen är det segrar i derbyna som är det viktigaste. En seger och man mår som en prins i flera dagar, ja t.o.m. veckor. Torsk och den obehagliga ångestklumpen i magen paralyserar ens grönvita sinne för en tid framåt. Spelarna har visat att de är som mest taggade till dessa matcher och detsamma gäller för oss supportrar. Låt oss få må som prinsar på måndag kväll efter slutsignalen.
 Inget

Skribent Annica  Inför  1  377
hif_huddinge_simon.jpg
04 nov 2007
Efter en veckas matchvila ska våra grabbar i A-laget idag resa bort till Björkängshallen för att tampas med lokalkonkurrenten Huddinge.
Efter en veckas matchvila ska våra grabbar i A-laget idag resa bort till Björkängshallen för att tampas med lokalkonkurrenten Huddinge. Poäng i denna match känns som ett måste för att vi inte sak bli helt avsågade i serien. Med ett bra publikstöd är en trepoängare inget omöjligt, så ta er till Huddinges islada lagom till nedsläpp kl. 16.00, iklädda de gönvita färgerna.
 Inget

Skribent Annica  Inför  3  401
ange_skal.jpg
31 okt 2007
En mörk regnig period + ett underbart a-lag som aldrig vinner i en skön kombination.
En mörk regnig period + ett underbart a-lag som aldrig vinner i en skön kombination. Kan få den mest inbitne att krokna...

Kan från olika källor bekräfta att Bajen Hockey's Bortastöd varit mindre än på många år men konsistentare jämnare och mycket bättre än på länge! Tack Tyresö.
 
Flaggorna och banderollerna har ökat i produktion ;) Tack BHCare Tallkrogen & Uppsala Yttreligare tack till Ultraskillar som skänkt Flaggor till Bamsingarna =)

Matchens pris till bäste spelare signerad Bamsingarna har delats ut vid olika tillfällen: Tishar, Pipor, Pumpor, DVDr har skänkts. Har du förslag om vad vi ska ge till Matchens Bajare så hojta till bara!
 Inget

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020