Ett hjärta - En förening
måndag, juni 24, 2024
Skribent Annica  Inför  1  757
06 okt. 2009
För andra gången denna försäsong möts Segeltorps IF och Bajen Fans IF.
segeltorp_bfif_logos.jpg

För andra gången denna försäsong möts Segeltorps IF och Bajen Fans IF. Första mötet slutade illa för Segeltorp som torskade med klara 4-12. Matchen går i Segeltorp redan imorgon, onsdagen 7 oktober kl 20.30. Se BF IF's hemsida för mer info.


Sverre
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  789
02 okt. 2009
FOC Farsta - BF IF
FOC Farsta - BF IF
Söndag 4 oktober - 18.00
Farsta Ishall


Bajen Fans Hockey spelar på söndag sin 4:e träningsmatch inför säsongen. Denna gång gästar laget Farsta ishallen och FoC Farsta som ska spela i serie 3A denna vinter, samma serie man spelade i förra säsongen då man slutade på en femte plats. I tränarbåset har Farsta en gammal bekant från Hammarby Hockeys kansli, nämligen Jhonas Sjögren. På sin hemsida stoltserar Farsta med följande löjliga text: Södra Sthlms Ishockeyklubb. Vilken hjärntrust/pajas har kläckt detta?


 Inget

Skribent Annica  Inför  2  704
22 sep. 2009
Då var det dags för rugbygrabbarna att bekänna färg på allvar; Semi mot Stockholm Exiles RFC på Årstafältet kl 15.00 på lördag, 26 september.
rugby_hif-exiles_090926.jpg

Då var det dags för rugbygrabbarna att bekänna färg på allvar; Semi mot Stockholm Exiles RFC på Årstafältet kl 15.00 på lördag, 26 september. Inget inträde!!! Bajen till SM-final!

 Inget

Skribent Annica  Inför  0  744
09 sep. 2009
Hammarby Rugby - A fist on a stick!
schamanistafista_01.jpg
Hammarby Rugby - A fist on a stick!

Besök från sydpolen, åtminståne sydsverige, väntas på lördag, 12 september, kl 15.00 då Hammarby tar emot Trelleborgsbaserade Pingvin RC i Allsvenskans näst sista omgång. Hammarby är redan klara för semifinal men det vore jäkligt häftigt om de skulle kunna gå obesegrade genom höstens allsvenska spel så kom och stöd laget på Årstafältet B. En fin liten klack som i förra hemmamatchen mot Spartacus vore mumma...

Semifinalerna spelas 26 september och tredje oktober (hemma/borta), troligtvis får Bajen börja på hemmaplan och motståndarna blir antagligen Exiles eller Enköping. Då jävlar är det storsamling på gång, för en finalplats är fullt möjlig med rätt stöd från sidan av planen!


Länk: Tabell och resultat
 Inget

Skribent Annica  Inför  3  738
01 sep. 2009
Får vi se Lindgren på isen?
lindgren_attityd.jpg
Får vi se Lindgren på isen?

Onsdagen den 2 september blir en högtidsdag för oss hockeyfantaster. Första officiella träningen på Zinken äger då rum klockan 19.00. Öppet för alla intresserade förstås. Korvförsäljning. Första skymten av säsongens lag. Behöver man mer?


Källa: Bajen Fans Hockey - Välkomna på första riktiga träningen
 Inget

Skribent Annica  Inför  2  790
26 aug. 2009
Bamsingsamling på Lördag!
Bamsingsamling på Lördag!!!

rugbysnubbe_bira.jpg

Gbg bästa lag för året, nykomlingarna Spartacus kommer på besök till Årstafältet på lördag, 29 augusti, klockan 15.00. Efter två raka segrar i årets allsvenska (Göteborg hemma, Pingvin borta) har Bajens march mot en semi-final startat på bästa möjliga sätt.

Klanen har samlat sig till denna match och vi Bamsingar ska inte vara sämre - alla till Årstafältet.
Krossa Glenn, Glenn, String-Glenn och Glenn. Ge fiskrensarna en Östersjötorsk!!!!


Mer:
Tabellen
Hammarby Rugby - Gamla matchtröjor till salu

 Inget

Skribent Victor  Inför  0  751
23 aug. 2009
Alla till Gävle!
Alla till Gävle!

Nu är det allvar. Hammarby behöver Din hjälp. Nu gäller det att rikta 
fokus mot något positivt, nu måste vi alla stå upp för vår klubb på 
ett konstruktivt och positivt sätt. Måndag 24 aug. kl.19.00 spelar vi 
match mot Gefle borta. Ett perfekt tillfälle för oss alla att samla 
styrkorna och visa oss själva och alla andra vår starka kärlek till 
Hammarby.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  745
26 juli 2009
Invid en lägereld på Holmön.
holmon_1x250.jpg
Invid en lägereld på Holmön. Hellvis berättar gamla punkminnen. Stående är Hammarby KIV's ledare Petter.

Nu är det snart dax för det vi kom hit upp till Västerbotten för: Hemresan! Först ska vi bara klara av matchen på Norvalla IP. Vi hoppas förstås på ett tokladdat Bajen som tar revansch på Sunnanå för 1-0-torsken på Kanalplan. Vi har hittills gjort bekantskap med ett par tre av Umeå-Bajarna, främst deras stora organisatör Petter, en kille sjudande av positiv energi. Tillsammans med Petter åkte vi, en tidvis gungande, båt ut till visfestivalen på Holmön under lördagseftermiddagen/kvällen där vi bl.a. såg Persons Pack och Laleh.

dorr_250x.jpg
För att förhindra fler Björklövenfans att ta självmord har man låst dörren till Umeälven.

Bor gör vi i en stuga belägen bredvid septitankar och husvagnslatrinen på Umeå Camping i Gimonäs industriområde(!), kan det bli mer trailer-trash än så? Vädret har varit jäkligt bra om man gillar regn och allmän mulenhet.

Halv två är det idag samling för avfärd till Skellefteå i sällskap med support från när och fjärran. I Skellefteå sluter fler upp så vi lär bli ett tjugotal grönvita på läktaren. Men först blir det uppvärmning på O'Learys...

Inför:
Hammarby KIV
Hammarby Damfotboll


Det är vi som är Hammarby!

Sverre
 Inget

Skribent Annica  Inför  4  728
29 maj 2009
Hammarby - Södertälje RK
rugbyboll.jpg
Hammarby - Södertälje RK
Årstafältet B, Div 1 Norr
Lördag, 30 maj, kl 14.00


Att Bajen bör vinna mot Södertälje är ingen hemlighet. Nykomlingarna har torskat stort hittils och har negativa 32-199 i målskillnad (heter det det i Rugby?). Bajen och sin sida vann borta mot Uppsala i söndags och spelade gången dessförrinnan ganska jämnt mot Exiles (förlust med 13-5). Med utlovat fint väder blir det en härlig eftermiddag på Årstafältet.

Lördagen bjuder dock på konkurrens publikmässigt eftersom Bajen DFF och Hammarby TFF har hemmamatcher samt Marathonlöparna ska härja runt i Stockholm. Själv väljer jag rugbyn!

Länkar:
Hammarby Rugbys hemsida
Rugbyförbundet: Tabellen

//Sverre
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  761
18 maj 2009
Hammarby - Stattena IF
hif_stattena_logos.jpg

Hammarby - Stattena IF
Damallsvenskan, omgång 8
2009-05-24, kl 16.00

Äntligen dags igen för en trepoängare på Kanalplan på Söndag? Det är sannerligen ett tillfälle damlaget har när nästjumbon Stattena från Helsingborg kommer på besök. Varför inte ta sig från skogskyrkogården efter minnesstunden för Pelle Lindbergh till denna för Hammarby Damfotbolls mycket viktiga match?


 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024