Ett hjärta - En förening
måndag, juni 24, 2024
Skribent Annica  Inför  0  872
10 jan. 2016
Hammarby Hockey - Åker/Strängnäs HC
hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Åker/Strängnäs HC

Söndag, 10 januari 2016, 16.00
LW Hallen

Söndagseftermiddagen bjuder på en riktig godbit i LW Hallen, trean Hammarby mot serieledande Åkers! Här är det full insats som gäller för Bajen, vid seger är de våra på playoff-plats. Efter två raka segrar har Bajen kommit igång efter en tveksam inledning och förhoppningsvis har förkylningen som gått i laget nu gjort sitt så att laguppställningen ser lite fetare ut. Åkers å sin sida vann i onsdags hemmamatchen mot Haninge med 5-4 efter förlängning.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  824
06 jan. 2016
Tierps HK  - Hammarby Hockey
hh_logo_text-under.png

Tierps HK  - Hammarby Hockey

Onsdag 6 januari 2016, 19.00
Vegahallen

Andra bortamatchen på raken väntar ikväll för våra iskrigare då trunkarna tas med till Vegahallen. Tierp verkar köra på i samma anda som i grundserien och därför får Hammarby Hockey stå som favoriter i matchen.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  800
03 jan. 2016
Sollentuna HC - Hammarby Hockey
hh_logo_text-under.png

Sollentuna HC - Hammarby Hockey

Söndag 3 januari 2016, 16.00
SVEAB Arena

Första matchen för året tager sin plats ute i Sollentuna mot ett lag som förstärkt inför vårserien, senaste nytillskottet är Ludde Ekman som dragit från Väsby. Det är ingen lätt uppgift som Hammarby Hockey ställs inför men en ljuspunkt är att även Bajen förstärkt truppen, Tomas Lindgren är tillbaka ifrån sin pensionärstillvaron och en center är precis vad som behövs just nu.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  835
30 dec. 2015
Hammarby Hockey - Haninge Anchors HC
hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Haninge Anchors HC

Onsdag 30 december 2015 19.00
LW Hallen

Hammarby Hockeys sista match för året tar sin plats ikväll i LW Hallen och det kommer att krävas att spelet stämmer mycket bättre ut än i måndags om Haninge skall besegras. Kvällens motståndare besegrade Vallentuna i premiäromgången med 4-2 och tog sig då förbi Bajen i tabellen med bättre målskillnad.

 Inget

Skribent Annica  Inför  0  930
28 dec. 2015
Wings HC Arlanda - Hammarby Hockey
hh_logo_text-under.png

Wings HC Arlanda - Hammarby Hockey

Måndag 28 december 2015 19.00
Pinbackshallen

Första omgången av HockeyEttan Östra vår spelas ikväll och Bajen tar sitt pick och pack ut till Märsta och Pinbackshallen för att ta sig an Wings när nu åtta lag skall kriga om två playoffplatser under fjorton omgångar. Det skall bli mycket intressant att se hur Rönnelöw & co har löst centerfrågan då Mattias Wigley har bytt adress till Vimmerby.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  755
17 dec. 2015
 
hh_team05_banner_500x.png
 
Hammarby Hockey Team 05 - Djurgårdens IF
Lördag 19 december 16.00
Zinkensdamms IP
 
Team 05 har hört av sig, de vill gärna se Bamsingar på plats i Zinkens ishall på lördag då de möter Djurgården. Lagen spelar i serien U11 Grupp A. Matchen håller på i ca 40 minuter och ungdomssektionen kränger varmt kaffe.
 
 
Då vi också uppmanar till att besöka Sjöstadshallen 14.00 på lördag för att se Hammarbys Innebandydamer borde vi bli ett gäng Bamsingar som besöker bägge matcherna, så långt är det inte emellan platserna.
 
På med halsduken och stötta ynglingarna!
/sverre
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  818
14 dec. 2015
J18: Hammarby Hockey - Katrineholms HF 95
bajen_logo.png
J18: Hammarby Hockey - Katrineholms HF 95
Torsdag 17 december 20.00
Zinkensdamms IP
 
Innebandy: Hammarby IF IBF - Strömsbro IF
Lördag 19 december 14.00
Sjöstadshallen
 
När vårt a-lag i hockey nu tagit jullov (anar att grabbarna kör tunga träningar) inför fortsättningen finns det absolut grönvit sport att följa för att undvika den värsta abstinensen. Bamsingarna väljer då i veckan att promota och gå på juniorhockey och daminnebandy.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  819
08 dec. 2015
Hammarby Hockey - Haninge Anchors HC
hh-haninge_2015-12-09_puff.png

Hammarby Hockey - Haninge Anchors HC

Onsdag 9 december 2015, 19.00
LW Hallen

Ännu en Bajenonsdag full med matchkrockar väntar, 18.00 spelar handbollen mot Sävehof hemma i Eriksdalshallen och bandyn möter Kungälv kl 20.00 på Zinken. Däremellan är det nedsläpp i LW Hallen i Hammarby Hockeys avslutande match i HockeyEttan Östra där Haninge står för motståndet. Då det står viktiga poäng på spel inför fortsättningsserien hoppas jag att många väljer att besöka hockeyn, det är tabellplaceringarna 5-8 som skall fastställas och vinnande lag i LW Hallen kommer att bli som sämst 7:a. Det är en mycket spännande upplösning av en tät grundserie som publiken får följa på plats.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  893
02 dec. 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
Vallentuna BK - Hammarby Hockey
Onsdag, 2 december 2015, 19.00
Vallentuna Ishall
 
Inför kvällens kanonviktiga match borta mot Vallentuna är det glädjande att tre långtidsskadade spelare är tillbaka i laguppställningen. Samtidigt har Josef Nilsson tagit beslutet att lägga ned burväktandet.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  842
29 nov. 2015
Hudiksvalls HC - Hammarby Hockey

Hudiksvalls HC - Hammarby Hockey
Söndag, 29 november 2015, 16.00
Glysishallen
 
En svår uppgift väntar idag Hammarby Hockey då det far iväg norrut för att möta Hudik Hockey i den trevliga hockeykyrkan Glysishallen. Hudiksvall förlorade i fredags borta mot Visby med 2-1 men innehar fortfarande tredjeplatsen i serien. Dagen till ära debuterar en kanadick i deras lag.
 
För Hammarby är läget sådant att varje inspelad poäng är guld värd i kampen om femteplatsen i serien. Åkers torskade igår mot SSK men bakifrån närmar sig Vallentuna som idag möter Tierp borta. Nuvarande tabellfemman Haninge möter idag Huddinge på bortais. Spänningen är således total!
 
Bamsingarna sänder ingen webbradio från matchen då Hudik sänder okommenterad webb-tv (50 kr) : https://hudikhockey.solidtango.com/live/hudik-hockey-vs-hammarby
En minibuss Bamsingar åker iväg till matchen och kommer förhoppningsvis tillsammans med det lokala BF fixa supporten!
 
 
Forza!
/sverre
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024