Ett hjärta - En förening
onsdag, februari 26, 2020

Ikväll: Vallentuna - Bajen

hh_logo_text-under.png
 
Vallentuna BK - Hammarby Hockey
Onsdag, 2 december 2015, 19.00
Vallentuna Ishall
 
Inför kvällens kanonviktiga match borta mot Vallentuna är det glädjande att tre långtidsskadade spelare är tillbaka i laguppställningen. Samtidigt har Josef Nilsson tagit beslutet att lägga ned burväktandet.
Vallentuna gick i och med söndagens 5-1-seger borta mot Tierp om Hammarby i tabellen så därför gäller matchen extra mycket inför slutuppgörelsen av grundserien. Laget, under ledning av Hammarbybekantingarna Carl-Johan Klint och Ville Söderlind,  har faktiskt dragit in åtta poäng på de tre senaste matcherna så det är ett lag i form Bajen ställs emot.
 
I Hammarby Hockey gör anfallarna Joakim Ramsten och Victor Mickelsson samt backen Oliver Forsberg comeback efter lång tids skadefrånvaro. Ramsten och Mickelsson skadades redan under träningsmatchandet så det blir seriedebut i fintröjan för dessa herrar. Riktigt bra med avlastning även om killarna säkerligen kommer att behöva några matcher för att komma i högform.
 
Tack Josef!
Bamsingarna tackar genomtrevlige målvakten Josef Nilsson för sina insatser i Bajen när han nu meddelar att han tar av sig utrustningen för gott efter ett gäng hjärnskakningar. Synd och skam att huvudsmällar skall avsluta en karriär hos en 21-åring men hälsan måste gå i första hand. Stort lycka till i framtiden, Josef!
Läs hans egna ord på Hammarby Hockeys hemsida: Josef Nilsson avslutar karriären
 
Ta er till Vallentuna för denna viktiga match! Sjung och skrik!
Inträdet till Vallentuna Ishall kostar 100 spänn för vuxna, 50 kr för pensionärer och 0 kr för ungdomar under 18 år. Det går att förköpa biljetter via länken: https://billetto.se/sv/events/vallentuna-hockey-mter-hammarby-if-hockey
För er som inte tar er dit med bil finns Roslagsbanans linje 27 till Vallentuna och därefter en 10-15 minuter lång promenad till ishallen.
 
Webbradio
Bamsingarna kommer att sända webbradio om vi får och utrustningen kommer på plats. 18.55 börjar sändningen i så fall på: http://bamsingarna.se/page.php?5
 
 
Blodet dunkar! Känslor svallar!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020