Nu är det nära

Bajen tog ett stort steg närmare Alltvåan när de besegrade Farsta under tisdagskvällen med 1-3 i FC-Hallen. Med övervägande Bajensupportrar på läktarna gjorde de grönvita alla målen i numerärt överläge. Tobias Liberg assisterade till alla tre baljorna som gjordes av Floberg, Hageman och Benny Rönnelöw.

Farsta var ganska lama förutom i tredje perioden då de kom igång litegranna, men det kan ha berott lika mycket på att Bajen gick ner i tempo.
Bajen förstärkte sin serieledning då övriga resultat i omgången gynnade oss. Att komma etta eller tvåa i serien är viktigt då det innebär fler hemmamatcher i Alltvåan.

Ordförande Turbo delar ut stångisar enligt följande:
1. 22# Patrik Hageman
2. 23# Magnus Toftgård
3. 33# Tobias Liberg

Med det går Liberg upp på en andraplats i ligan efter målvakten Johan Johansson. Aktuell ställning i Stångkorvsligan: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Du har väl röstat på din favorit i Bajen Fans Hockey? http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8117

På fredag är det sista bortamatchen för Bajen i Div 2 Södra, åtminstone för den här säsongen. Då åker vi till Eskilstuna för att möta jumbon Linden Hockey. Bajen Fans anordnar bussresa och det finns ett fåtalplatser kvar, anmäl dig i Hammarbys Supporterbutik på Hornsgatan.

/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten
Den här nyhetsartikeln är från Bamsingarna
https://bamsingarna.se/news.php?extend.653