Skaplig domarinsats

Det blev pisk i förlängningen mot Trånkan igår, fredag, för Bajen Fans Hockey med 6-5. Det såg ut som om Bajen var på väg mot en trepoängare med halva tredje perioden kvar men för rättvisans skull började då domaren ta ut Bajare för diverse osynliga regelöverträdelser och Trånkan kunde utjämna, för att sedan avgöra i förlängningen.

En av matchens höjdpunkter var då John Bernfell blev uppvaktad av en dubbelt så stor motståndare som troligtvis trodde att vår 2# skulle bli en liten munsbit att skryta om i omklädningsrummet. Bernfell visade snabbt var skåpet skulle stå och domarna var tvugna att gå in och avbryta den ojämna kampen.

Alex Schöld gjorde sitt första mål för säsongen, något han väntat på ett tag. Hoppas att det lossnar ordentligt nu för honom.

Bamsingarnas ordförande Turbo Doc delar ut matchens hedersomnämnaden i form av stångkorvar enligt följande:
1. 9# Benny Rönnelöw.
2. 33# Tobias Liberg.
3. 2# John Bernfell.
Domare Stephan Söderberg får också charkuterivaror: 5 isterband.

Aktuell ställning i ligan som leds av Robin Jalkerud och Johan Johansson med 10 körvar vardera: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Nu är det en vecka till nästa match, som spelas MB Hallen mot Gnesta IK. Jäkligt viktiga poäng att spela om i den matchen då sju av åtta lag fortfarande har stora möjligheter att ta sig till Alltvåan. Övertidsförlusten innebär att Bajen förlorade serieledningen och nu tronar Haninge högst upp på samma antal poäng som oss, 19 styckna.
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten
Den här nyhetsartikeln är från Bamsingarna
https://bamsingarna.se/news.php?extend.643