Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024
Skribent Annica  Blandat  0  1,202
01 dec. 2016
Då har både dam- och herrversionerna av €Extra Bonus Stångkorv till Jul!
stangkorv_tomteluva_2013.png

Då har både dam- och herrversionerna av €Extra Bonus Stångkorv till Jul!€ dragit igång. Rösta på din favorit i vardera laget!
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  1,184
15 nov. 2016
Nu har "Ingen ko på isen" kommit ut som podd, pausprogrammet ifrån Hammarby Hockeys hemmamatcher där Stefan Ståhl intervjuar spelare, ledare eller andra som har Hammarby Hockey relevans.
ingenkopaisen_logga_2.png

Nu har "Ingen ko på isen" kommit ut som podd, pausprogrammet ifrån Hammarby Hockeys hemmamatcher där Stefan Ståhl intervjuar spelare, ledare eller andra som har Hammarby Hockey relevans.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  1,135
11 nov. 2016
Vi lägger ut vårt nyhetsbrev här på hemsidan eftersom en svensk stor internetleverantör (nämner inga namn men det börjar på c och slutar med omhem) inte kan förmedla det till våra medlemmar som får sin mejl via dem.
logo.png

Vi lägger ut vårt nyhetsbrev här på hemsidan eftersom en svensk stor internetleverantör (nämner inga namn men det börjar på c och slutar med omhem) inte kan förmedla det till våra medlemmar som får sin mejl via dem.


Om du är medlem i Bamsingarna och inte får vårt nyhetsbrev så beror det säkerligen på att vi inte har en korrekt mejladress till dig så om du vill ha våra utskick skicka då ett mejl till MEJL.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  941
16 okt. 2016
 
guljacka_publikservice_bfif.png
 
Till onsdagens hemmamatch i LW Hallen mellan Hammarby Hockey och Wings HC Arlanda behövs det ett gäng publikvärdar och vi hoppas nu att det finns några pigga Bamsingar som kan ställa upp som guljackor.
 
Samling 17.30
Matchstart 19.00
Efter matchen hjälps vi åt att plocka ned banderoller m.m.
 
Fika/mackor finnes.
 
Ställ upp!
Mejla MEJL för att meddela att du kommer!
 
/sverre
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  1,502
14 okt. 2016
Uppdaterad!
bamsingbuss_02.png

Uppdaterad!
Gott om platser kvar!

Bamsingarna anordnar bussresa till Hammarby Damfotbolls bortamatch i Elitettan mot Sundsvalls DFF. Matchen är mycket betydelsefull i kampen om en plats i Damallsvenskan 2017 och därför vill vi åka iväg och ge bästa möjliga supporterstöd till tjejerna i laget. Matchen spelas på Norrporten Arena med start 14.00, lördagen den 29 oktober.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  1,061
11 okt. 2016
Minibussare till Hudik, förra säsongen.
hudik-hh_2015-11-29_minibuss_500x.png
Minibussare till Hudik, förra säsongen.

Bamsingarna anordnar minibussresa till matchen Hudiksvalls HC - Hammarby Hockey som spelas fredagen den 21 oktober med nedsläpp 19.00 i Glysishallen.
Minibussen nu fullsatt!

Alltid roligt att åka till hockeykyrkan i Hudik, kul människor och bra drag på läktarn.
Vi stöttar Hammarby Hockey Överallt!
 Inget

Skribent Diktatorn  Blandat  0  950
23 sep. 2016
Nu finns nya halsduken till försäljning
nyhalsduk.png
Ja nu är årets mest efterlängtade souvenir här.
Eller åtminstone en av dem.
Halsdukarna kommer att säljas på Hammarby Hockeys hemmamatcher och betingar ett pris på 150 riksdaler.
Vill du ha en halsduk får du allt masa dig iväg på någon match.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  1,082
17 sep. 2016
 
stangkorv_02.jpg
 
Gutarna tog hem fredagens seriepremiär med 2-1 efter att ha vänt Bajens 0-1 ledning efter första perioden. Framspelad av Robert Sterling Berglund och Tomas Lindgren blev Viktor Mickelsson seriens premiärmålskytt, grattis!För matchrapport hänvisar vi till Hammarby Hockeys hemsida.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  969
16 sep. 2016
 
logo.png
 
Del 3 i uppladdningen inför HockeyEttan Östra.

Precis som inför förra säsongen är det nu dags för Bamsingarnas styrelse (nåja 6/8 av den) att sia om hur det går i HockeyEttan Östra samt besvara en del annat så att vi genom att använda gruppens intelligens (snorvetenskapligt värre) kan utröna de troliga svaren. Gästorakel detta år är Carina Robertsson som ingår i båsgruppen och har en fot med här och där i Bamsingarnas verksamhet.
Mycket nöje!
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  1,096
14 sep. 2016
 
hockeyettan_logotyp_1_400x.png
 
Hur har lagen i HockeyEttan Östra träningsmatchat? Det har jag försökt ta reda på med varierande resultat. En del lag har som vanligt usla hemsidor, ej uppdaterade twitterkonton m.m. och låter oss sväva i ovisshet om formen, Vallentuna är ett typexempel på detta. Därför kan det absolut saknas matchresultat och i värsta fall självaste matcherna.
Vi startar givetvis upp med vårt eget Hammarbys matcher.
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024