Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Lyckad kväll på Råsunda

Inte nog med att Petter Andersson stänker in två snygga baljor mot Portugisiska Braga i kvalet till Uefa Cupen och att Hammarby vinner med 2-1. Inte nog med att medlemmar ur Bamsingarna och dess underavdelningar BHC och Schamanerna delar ut 1000 flygblad om Hammarby Hockeys kommande matcher. Samma gäng lyckas samla in hela 1.937:50 bland Södermalms befolkning och Bajare utanför Råsundas södra läktare.
Dessutom delas ett antal Club 1080-inbetalningskort ut som förhoppningsvis inbringar några tusen-lappar.

Det är bland annat genom aktioner som dessa som Hockeyns ekonomiska kris kommer att lösas. Alla idéer om hur pengar kan komma in är bra. Det gäller bara att genomföra dem. Kvällens insamling och flygbladsutdelning initierades för någon dag sedan av Mangan och vi andra hakade på. Så enkelt kan det vara.

Tillsammans är vi Hammarby! Tack alla som bidrog!
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024