Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Boktkyrkaseger

stangkorv_overkryssad.png
Denna överkryssade stångkorv får symbolisera
Bajens förlust och webbradions misslyckande.


Bajen åkte ännu en gång på pumpen i Ishuset i Tumba då Botkyrka stod som segrare med 3-2 efter full tid efter tisdagskvällens drabbning. Inget av lagen storspelade och hemmalagets seger bygger på att de gör två av sina mål i spel 5-mot-3. Domare Marcus Engström var måhända vid några tillfällen övernitisk men vi måste kunna hålla huvudet kallt i vissa lägen. Det såg bra ut i tredje periodens inledning då Marcus Nordberg gjorde 1-2 och Bajen hade spelövertag några minuter därefter men sedan tar vi, oförtjänt eller inte, en drös med utvisningsminuter som förstör utsikten till seger. Riktigt klantigt att spela med för många utespelare på isen i över tio sekunder i slutet av matchen vilket givetvis renderar i en lagtvåa.
Precis som i inledningen av Div 2 Södra har vi svårt, förtvivlat svårt att skapa vassa målchanser och att göra mål. Alltvåan kommer att bli en riktig pärs och det kommer att krävas 100% inställning och kamp.
Jag delar själv ut stångkorvarna och det blir 6 ettor eftersom ingen spelare riktigt stod ut markant:
1. 31# Johan Johansson. Tillbaka i kassen och är stabil. Inte lätt att stå emot i tre-mot-fem-spelet.
2. Varsin etta till hårt arbetande 27# Robin Jernström och 34# Anders Lusth.
3. Varsin etta till energiknippena 13# Marcus Nordberg, 22# Patrik Hageman och 14# Johnny Olofsson.

Aktuell ställning: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Tyvärr har inledningen av Alltvåan resulterat i en ynka poäng för de våar efter två omgångar. Nu vill jag se en fullpackad MB Hall på fredag då det väntar ett klassiskt möte. Bajen - Väsby!

Tyvärr fungerade radiosändningen knappt alls samtidigt som det var svårt att uppdatera resultatet i chatt och i de sociala medierna på grund av bristfällig uppkoppling. Vi ber om ursäkt för det. Dessutom var vi inte bra, vi kan så jäkla mycket bättre. Personligen kommer jag inte att ens försöka sända från Ishuset i Tumba igen om inte vi blir anvisade en plats där det går att utöva verksamheten.
Webbradion revancherar förhoppningsvis detta debacle den 20 dec då Bajen möter Spånga borta.

Alla till MB Hallen på fredag! Fyll ladan! Sjung! Kriga! Vinn! Visa Väsby hur det går till!
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024