Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Seger!

linden-bfif_2011-11-25_001_pe_320x.png
3-målsskytten Henrik Pettersson klappas om.
Foto: Petter Ekbäck/Hammarby Foto.


Bajen Fans Hockey vann bortamötet mot Linden Hockey med 4-9, siffror som kunde ha blivit större om vi inte segat ner oss i Lindens tempo, framförallt i andra perioden. Men det positiva från fredagskvällen i Smehallen överväger absolut; vi är klara för Alltvåan, vi tar en av de två främsta platserna i serien vilket innebär att vi kommer att få en extra hemmamatch i Alltvåan (och inte fler som jag tidigare sagt och skrivit, ber om ursäkt för det), vi gör nio mål vilket är bra för målskillnaden i tabellen samt att segern troligtvis ingjuter än mer positiv energi i truppen.

Publikstödet från de lokala och tillresta Bajarna var dunder, vad kul om vi kunde få samma uppslutning av aktiva supportrar oftare hemma i MB Hallen. Det var underbart att se laget och fansen tacka varandra efter matchen. När Boustedt drog i gång €Det är vi som är Hammarby€ var det magiskt.

Bamsingarnas Webb-TV sändning blev en succé tittarmässigt, otroliga 635 personer var inne och såg sändningen. Tyvärr brakade Bamsingarnas hemsida ihop vid anstormningen, vilket vi beklagar, men många gick till sändningsservern Bambuser direkt.

Kenta delar ut stångkorvarna efter matchen på detta vis:

1. 12# Fredrik Lundin (säsongspremiär)
2. Delas av 33# Tobias Liberg (poängbäst med 2 mål och 3 assist) och 19# Tomas Lindgren (5 assist)
3. Delas av 3# Henrik Pettersson (Hat trick i tredje perioden), 4# Petter Sandberg (gör sitt första assistpoäng i serien) och 5# Johan Granath (växer in i laget mer och mer)

Aktuell ställning i Stångkorvsligan:
http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Rösta på din favorit i laget: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8117

Nu återstår det en ynka match i Div 2 Södra och Bajen bör för att vara säkra på serieseger ta minst en poäng hemma mot Haninge på fredag, 2 december. Det enda lag som hotar Bajen om serietiteln är Botkyrka som vid seger med många mål hemma mot Linden (ganska troligt) i sista omgången samtidigt som Bajen torskar mot Haninge tar hem Södertvåan. I övrigt är MB och Haninge klara för Alltvåan (om inte Trånkan gör mål i fantasimått mot Gnesta).
I Div 2 Norra är Bålsta, Väsby och Spånga klara för Alltvåan, vilket lag som följer med dem blir en strid in på målsnöret.
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024