Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Nu är det nära

Bajen tog ett stort steg närmare Alltvåan när de besegrade Farsta under tisdagskvällen med 1-3 i FC-Hallen. Med övervägande Bajensupportrar på läktarna gjorde de grönvita alla målen i numerärt överläge. Tobias Liberg assisterade till alla tre baljorna som gjordes av Floberg, Hageman och Benny Rönnelöw.

Farsta var ganska lama förutom i tredje perioden då de kom igång litegranna, men det kan ha berott lika mycket på att Bajen gick ner i tempo.
Bajen förstärkte sin serieledning då övriga resultat i omgången gynnade oss. Att komma etta eller tvåa i serien är viktigt då det innebär fler hemmamatcher i Alltvåan.

Ordförande Turbo delar ut stångisar enligt följande:
1. 22# Patrik Hageman
2. 23# Magnus Toftgård
3. 33# Tobias Liberg

Med det går Liberg upp på en andraplats i ligan efter målvakten Johan Johansson. Aktuell ställning i Stångkorvsligan: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Du har väl röstat på din favorit i Bajen Fans Hockey? http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8117

På fredag är det sista bortamatchen för Bajen i Div 2 Södra, åtminstone för den här säsongen. Då åker vi till Eskilstuna för att möta jumbon Linden Hockey. Bajen Fans anordnar bussresa och det finns ett fåtalplatser kvar, anmäl dig i Hammarbys Supporterbutik på Hornsgatan.

/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024