Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Körv efter Bajen - Gnesta

Ordningen är återställd - Bajen är tillbaka som serieledare och där tar vi väl och stannar även under de sista tre omgångarna.

Johan Molin var förstås den som glänste mest med sitt hattrick, men det var flera lirare som levererade riktigt bra prestationer i fredags (Lindgren, J. Johansson, Liberg för att nämna några). En stabil insats, och vi är åter i toppen av tabellen då Haninge torskade sin match. Vinst på tisdag och vi är klara för Alltvåan!

Stångkorvarna delades ut av Jabbe enligt följande;
3 korvar: Johan Molin
2 korvar: Johan Johansson
1 korv: Tomas Lindgren

Därmed är Johansson nu i ensam ledning med 12 korvar: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Glöm inte omröstningen om vilka som får extra bonus fläskorv till jul: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8117

Nu väntar två raka bortamatcher (Farsta och Linden), där den andra lär bli en riktig publikfest. Denna match kommer vi tv-sända, om tekniken är med oss.

/Victor (vikarierande rapportör när Sverre drog på rauksafari)
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024