Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Skaplig domarinsats

Det blev pisk i förlängningen mot Trånkan igår, fredag, för Bajen Fans Hockey med 6-5. Det såg ut som om Bajen var på väg mot en trepoängare med halva tredje perioden kvar men för rättvisans skull började då domaren ta ut Bajare för diverse osynliga regelöverträdelser och Trånkan kunde utjämna, för att sedan avgöra i förlängningen.

En av matchens höjdpunkter var då John Bernfell blev uppvaktad av en dubbelt så stor motståndare som troligtvis trodde att vår 2# skulle bli en liten munsbit att skryta om i omklädningsrummet. Bernfell visade snabbt var skåpet skulle stå och domarna var tvugna att gå in och avbryta den ojämna kampen.

Alex Schöld gjorde sitt första mål för säsongen, något han väntat på ett tag. Hoppas att det lossnar ordentligt nu för honom.

Bamsingarnas ordförande Turbo Doc delar ut matchens hedersomnämnaden i form av stångkorvar enligt följande:
1. 9# Benny Rönnelöw.
2. 33# Tobias Liberg.
3. 2# John Bernfell.
Domare Stephan Söderberg får också charkuterivaror: 5 isterband.

Aktuell ställning i ligan som leds av Robin Jalkerud och Johan Johansson med 10 körvar vardera: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Nu är det en vecka till nästa match, som spelas MB Hallen mot Gnesta IK. Jäkligt viktiga poäng att spela om i den matchen då sju av åtta lag fortfarande har stora möjligheter att ta sig till Alltvåan. Övertidsförlusten innebär att Bajen förlorade serieledningen och nu tronar Haninge högst upp på samma antal poäng som oss, 19 styckna.
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024