Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Serieledarna är här!

Efter en mycket bra och underhållande match stod Bajen som segrare över Botkyrka. Vinstsiffrorna 6-3 innebär att Bajen har ett plusmål mer än Botkyrka och då Gnesta torskade mot Haninge står nu Bajen Fans IF överst i tabellen.

Bajen låg under två gånger under matchen (0-1 och 2-3) men var det tyngre laget i sista perioden. Att Botkyrka innehaft serieledningen fram till returmötet mot Bajen är inte konstigt för de är ett lag med mycket bra kvaliteter.

Carina, a.k.a Souvenir-Carina, delar ut stångkorvarna så här:
1. 26# Robin Jalkerud
2. 10# Alex Schöld
3. 17 Johan Molin
Hon braskar även med "Fast jag skulle ju vilja ge en hel stångkorvsfabrik till hela laget :-)smile Benny var ju bra, John var bra och alla de andra!"

Aktuell ställning: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Vill även be om ursäkt för problemen med att uppdatera resultatet från matchen i chattrutan, det var ett serverproblem som orsakade det hela.
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024