Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

1-1 i Hallderbyn

mb-bfif_2011-11-04_01_pj_320x.png
Matchens lirare 8# Floberg kramar om lagkamraterna.
Foto: Peter Jonsson.


Det blev en oerhört skön seger bort mot MB Hockey under fredagskvällen och med det står det 1-1 i kampen om att vara bästa lag i MB Hallen. Resultatet blev 3-4 i Bajens favör efter en mycket bra laginsats men den klaraste stjärnan i hallen var 8# Jonas Floberg som gjorde två baljor själv samt var inblandad i minst ett mål till (kommer inte ihåg på rak arm om han var inne på 2-3-målet). Överhuvudtaget var femmorna välkomponerade och gladde de många Bajare som sjöng så det dånade på läktaren.


Med segern är Bajen uppe på tredje plats i tabellen, på samma poäng som Gnesta och fortfarande tre poäng efter Botkyrka som Bajen möter i MB Hallen kl 19.30 på tisdag. Det kommer att bli en dunderfight och att inte vara där då om man har möjlighet vore generalfel!

Stångkorvarna efter segern delas ut av Benny Wiklander (och kanske Kjell Bornebäck?) enligt följande:
1. 33# Tobias Liberg.
2. 3# Henrik Pettersson.
och inte helt oväntat
3. 8# Jonas Floberg.

Se ställningen i stångkorvsligan i forumet: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Att notera: Det blev ett nytt "All time high" för antalet samtidiga besökare på Bamsingarnas hemsida under Webbradio-sändningen från MB Hallen, 112 st var inne på en och samma gång. Mycket glädjande!
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024