Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Tunga förluster i söndags

bamsing_innebandy_002.png

Bamsingar åkte i alla fall i den första av de båda söndagsmatcherna i korpinnebandyn på en liten käftsmäll då det blev förlust mot Eletrolux med 6-11. Efter en mycket okoncentrerad inledning stod det 0-4 och fastän vi kämpade upp oss till 4-5 rann det i slutet iväg.
I den andra matchen mötte vi Beitar som vann med 18-6 över oss, vårt spel var bättre men motståndet så mycket bättre. Skulle vi tagit en seger så var det mot det förstnämnda motståndet.
Målskyttar i de bägge matcherna var Jonas ( 6), Kenta (3), Turbo (2) och Bemma (1). Om inte den falske schaman som låtsades kraftbelägga våra klubbor i Liljeholmshallen hade varit skulle vi givetvis ha vunnit med abnormt stora siffror. Jonas är helt ohotad i interna skytteligan med 30 fullträffar, vi andra har typ 7-8 mål var...

Nästkommande matcher spelas söndagen den 13 november enligt följande:
09.30 Bamsingarna - Lir med Solberga, Liljeholmshallen 2b
10.00 Bamsingarna - Matemat IK, Liljeholmshallen 2b

Vi tränar nästa gång på måndag, 7 november, kl 20.00. Vill du vara med då så är det bara att hojta till på MEJL.

Vi har även beslutat oss för att spela även nästa säsong (våren 2011) då med målvakt, tre utespelare och liten plan. Vi tar givetvis in nya spelare, kön och ålder är inget hinder! smile

/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024