Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Krister Falk om Oskarshamn, Rögle och Björklöven

traning_070216.jpg
Fick några ord med vår tränare Krister Falk i fredags efter träningen. Han svarar på fågor om de senaste matcherna och den kommande mot Björklöven.
Hej Krister, vad var det som hände mot Oskarshamn?
Ja, det stora debaclet. Jag vet inte riktigt vad som hände, det hela var mycket överraskande.

Det såg ju rent för jävligt ut.
Ingenting stämde. Det gick inte att ändra på det under matchen. Jag försökte ändra i femmorna men flera skador och en del 10-minutare gjorde att även det gick om intet. Vi måste ta full strid om vi skall vinna, försvara mer och stressa mer. Vi lät Oskarshamn göra lite som de ville.

Efter den matchen åkte ni ner till Ängelholm och spelade bra mot Rögle.
Det var en tuff match, Rögle har ett intensivt passningsspel, inte minst då vi har folk i utvisningsbåset. Men vi spelade mycket bra i box play och Henke (Karlsson) var bra. Tyvärr hade vi mycket skador och sjukdomar, vi hade bara sexton man. Jag är ganska nöjd med hur vi spelade matchen, speciellt var vi bra i andra perioden. Det var nära att vi gjorde fler mål flera gånger och vi fick ett mål bortdömt.

Vilka skador har vi?
Robin (Jalkerud) har ont i ett knä och en fot. Simon (Laudon-Sörlin) har en fraktur i armen och är gipsad. Dan Tryborn och Johan Chang är sjuka och är osäkra kort mot Björklöven.

Just det, Björklöven. Vad har du att säga inför den matchen?
De har ju haft lite problem att vinna på bortaplan så det talar till vår fördel. Vi ska köra samma spel som mot Rögle och verkligen slåss om poängen. Om man bortser från den beklagliga Oskarshamns-matchen så har vi en svit med skapliga insatser.

Med det var vår pratstund slut. Faktum är att jag tror att vi har en rejäl chans mot Björklöven efter att ha bevittnat fredagens träning.

Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024