Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Inför Hammarby - Oskarshamn

henke_hif_svall_061201.jpg
I konkurrens från landslaget på Globen skall Hammarby ta sig an Oskarshamn på Hovet på söndagseftermiddagen. En seger mot smålänningarna skulle ge några mycket viktiga poäng för att säkra ett nytt allsvenskt kontrakt. Oskarshamn å sin sida har inte mycket att spela om annat än äran så Bajen har ledningen i motivationsmatchen.
Redan i första omgången av säsongens Allsvenska ställdes lagen emot varandra, då i Oskarshamn. Hammarby avgick, ganska oväntat, med segern på övertid efter ett solonummer av Sebastian Ellerstad. Sedan dess har Oskarshamn gått om Bajen i tabellen men har nu efter en del tveksamma insatser på slutet hamnat i ett slags ingenmansland mellan lagen som slåss om en 7:e plats och de lag som kämpar för att undvika nedflyttningskval.

Hammarby har trots förlusten senast mot SSK en uppåtgående trend och bör kunna avgå med segern. Ser man bara till att säkra hemåt på samma förtjänstfulla sätt som i de senaste matcherna är halva matchen vunnen.

Huruvida det blir någon publik på Hovet återstår att se då konkurrensen om publiken är rätt stor. LG Hockey Games pågår i Globen och bandyn har hemmafight mot Västerås SK. Klart är dock att denna artikelförfattare kommer att infinna sig för att ge laget sitt helhjärtade stöd.
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024