Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Hockeyhelg - och rätt val är lätt

almtuna_hif_070124_artikel.jpg
Vad blir det i helgen? Det storslagna och tillrättalagda eller det äkta och ostyriga? Globen eller Hovet? Blå-gult eller Grön-vitt? Kanske kan Tobbes text avgöra de våndor du känner just nu...
Jag och tjejen laddar för en rejäl hockeyhelg.

Nu krockar matcherna så vi måste välja. Gissa vad det blir.
På lördag:
A) Sverige-Ryssland i Globen. Ytterligare en meningslös landskamp i någon obetydlig turnering där publiken består av några tusen människor som har laddat upp i den organiserade bussresan till Stockholm, tillsammans med några hundra ungar i sina respektive lags tröjor.
B) Hammarbys A-J med noll poäng mot serieledarna SSK. Då kan man hälsa på Hammarbys tränare/legend Christian Styf och dessutom se Bajens nya supermålvakt Joacim Björkman.

På söndag:
A) Sverige-Finland där publiken består av 5000 något förfriskade finnar, 5000 förfriskade slipsar och resten någorlunda normala hockeysupportrar som har tagit med sig sverigeflaggor där dom har klottrat "Sunne", eller någon annan tätort, på.
B) Hammarby-Oskarshamn där Bajen vid vinst kommer ta ett stort steg närmare allsvenskt kontrakt.Som ni förstår är svaret på bägge frågorna B.

Dessutom blir det hockey även på fredag då Skarpan spelar mot Norrtälje. Normalt är Skarpnäck det enda laget i div. 2 som spelar utomhus men nu har dom fått tillåtelse att spela på Hovet.
Således blir det tre dagar på raken på Hovet. Vi kommer att få se spelare som lirar för dom tycker det är kul och publik som består av folk som går på hockey för att dom är genuint intresserade. Valet var lätt.
/Tobbe Klaesson
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024