Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Inför Bofors

bofors_061228.jpg
Kanonerna från Bofors lär få det hett om örona ikväll när ett taggat bajen kommer till byn. Bofors vann senast mot Oskarshamn med 5-2 och lär inte vika ner sig, men det bevisade också våra söderhjältar sist mot Gnägget. Fortsätter man att spela enkelt i egen zon och försvara sig med icing kan det mycket väl bli 3 poäng till ikväll.
Lite fakta om Bofors: Bofors hette från början kb-63 men bytte av förståliga skäl namn 1978 bildades Bofors ik med det super töntiga nhl inspererade smeknamnet Bob cats. Dom åker in på isen genom ett katt ansikte och är som dom flesta landsortslag rätt corny i sin approach till sin egen hockeykultur.

Igår sålde dom Jens persson till SSK av ekonomiska skäl. Dom förlorar även idag 31/1 Andre hult och David rautio till Mora respektive Piteå. Det är ju förhoppningsvis ge dom lite oordning i sina femmor. Man hittar Bofors på en 9:e plats med 50 poäng strax före solna laget. Den bajen ska se upp för mest tror jag är Sebatian lauritzen han leder Bofors inerna poängliga med 32 inkasserade poäng.

Nu är klockan 14.44 ser man på vad tiden går, och jag måste tyvärr dra om jag ska hinna till zinken och bilen som tar oss till Kanon staden . Så jag hinner inte skriva mer jag avslutar med förhoppningar om en kross av katt-djävlarna ikväll och som vanligt:

hell bajen från 50% av skribenterna bajenhockey.se
Insänt av mack
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024