Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Tyresö borta

Tyresö HK - Bajen Fans IF
Söndag, 22 november, kl 20.00
Tyresö Ishall


bfif-vendelso_091119_glada_miner.jpg
Glada miner senast mot Vendelsö.
Foto: Benjamin Thoren, Hammarbys Hockeyhistoria.


Att redan nu påstå att att Bajen vinner över Tyresö hockey ikväll vore förmätet men favoritskapet väger tungt på Södermalmlagets axlar. Så länge BF IF kan mönstra upp med tre femmor och våra målvakter är friska och krya blir de svårstoppade.
Tyresö HK slog i fredags Västerhaninge hemma med 4-1 och slog dessförinnan Katrineholm borta med 4-3 och är således bevisligen i form. I tabellen har laget hittills 3 vinster och lika många förluster. I träningsmatchen inför förra säsongen i samma arena blev resultatet 2-11, vilket måste sägas vara föga smickrande för Tyresö och dess Dressman-kostymerade tränare. Ett plus till Tyresö är hemsidan.

Efter att ha avfärdat Vendelsö hemma med #14 Richard Gustafsson och #9 Benny Rönnelöw i storform skall nu Bajen Fans samla sig för att förhoppningsvis ta två nya poäng. Huruvida Tyresöbon #31 Janne Grossman får hålla i förstaspaden är inte särskilt sannolikt men visst hade det varit roligt. En spelare som jag gärna återser på isen är Tomas Lindgren som saknats i de senaste matcherna. En annan forward som saknades sist var Magnus Helander, varför har jag ingen aning om. På backsidan väntar jag med viss otålighet på att målskyttet från lagets poängbästa försvarare #5 Mikael Kny skall komma igång, han har ett bra skott men har endast protokollförts för ett mål ännu så länge som tillsammans med tio assist ger elva poäng. Under Gotlandsturnen använde sig coach Köhler av #4 Andreas Olsson framför motståndarkassen under power play, en uppgift han utförde helt orädd. Mer sådant.

Mer läsning
Tyresö Hockey: A-laget
Stockholms Hockey: Tabellen
Bajen Fans Hockey: Statistik

Vi syns i Tyresö!
Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024