Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Eskilstuna away - ett måste!!!!

eskilstuna_away_front.jpg

Uppdaterad: 2009-11-25 12.00

Då var det dags för vad som kan bli säsongens mesta bortaresa: Eskilstuna - BF IF, lördagen den 28 november kl 15.00 i Smehallen i den Sörmländska metropolen. Hallen som Eskilstuna HC delar med Linden Hockey tar 1 826 åskådare och inträdet är 20 kronor, rätt överkomligt enligt min mening.
Det är "Man ur huse" som gäller för Bamsingarna och alla andra supportrar till det bästa hockeygänget söder om nordpolen.

Bajen Fans och Bara Bajare arrangerar bussresa till matchen med avgångstid 10.00 från Gullmars för priset 180 kronor. Även SJ trafikerar E-tuna rälsledes men vad det kostar vet jag ej. Ett antal bilar åker enligt uppgift också till E-tuna så det är invasion som gäller!

Anmälningar till resan görs för Bajen Fans del i souvenirbutiken på Hornsgatan 98 senast torsdag, 26 november, kl 13.00.
Hos Bara Bajare bokas plats i Tifobutiken Lilla Nygatan 9 i G:a Stan, mellan kl 12-18 må - fr 12-15 lö. Går även ringa på 0762-460021.

Både Bajen Fans & Bara Bajare har öppet för bokning vid souvenirborden i ishallen på Zinken under matchen mot Västerhaninge, onsdagen den 25 november kl 20.30. Bara Bajare har redan fyllt sin buss första buss och den första av Bajen Fans bussar är i stort sett full så snabba på att boka plats!!!


jarna_081129_laget_tackar_.jpg
Från Järna förra året.

Tillsammans kan vi slå Järna away från förra året då ca 800 Bajare samlades i Scaniarinken i Södertälje. Gör detta till en resa att minnas länge!

Länkar:

Bajen Fans: Sista info och pepp inför E-tuna!
Bajen Fans: Årets Järna away! Vi drar till E-tuna
Bara Bajare: Buss 1 snart full!
Bara Bajare: Hokkybussen till E-tuna
Eskilstuna HC


Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024