Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Vendelsö kommer på besök på Zinken

bfif_tackar_081002.jpg
BF IF tackar publiken efter den första (tränings)matchen
någonsin för laget. Observera frånvaron av logotyp och reklam.


Vendelsö IK som inlett säsongen ganska svagt är Bajen Fans Hockeys motståndare på torsdag. Matchen börjar 20.30 och spelas på Zinken.


En vinst mot Tyresö och en oavgjord mot Eskilstuna, båda på bortaplan, på fem spelade matcher är Vendelsös poängfacit så här långt i division 3 denna säsong. Vendelsö var ju det lag som Bajen Fans IF spelade sin första match någonsin mot den 2 oktober förra året. Då blev resultatet oavgjort, 5-5, ett resultat som storligen skulle överraska mig om det nu upprepades på Zinken.

Förhoppningsvis har Bajen lite fler spelare än på Gotland till hands under matchen mot Vendelsö, med det ganska späckade spelschemat kan det bli lite ansträngt om vi inte får ihop 3 hela 5:or.

Läs mer på
:
Stockholm hockey: Tabell division 3 södra.
Vendelsö IK: A-laget.

Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024