Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Norrlandsbajare planerar storresa till derbyt

hkiv_solna_away_2009_320x.jpg
För Hammarby KIV är väl nästan alla matcher "Away"...

Våra vänner i norr (och då pratar vi inte Solna) anordnar resa till derbyt den 25 oktober (och då pratar vi Solna) och ber oss Bamsingar om hjälp att sprida sitt budskap. Givetvis hjälper vi gärna till, om nu någon Bajare längs resvägen läser vår hemsida...


Söndag den 25/10 spelar Hammarby som bekant säsongens sista derby mot AIK på Råsunda Stadion. En match mellan två föreningar som för tillfället lever i helt skilda världar där vi slåss för vår allsvenska existens och gnaget jagar guld och penningstinna Europa-platser. Hammarby behöver allt stöd som finns att tillgå och vi grönvita i landets norra delar levererar genom att organisera en storbuss till denna oerhört viktiga match!
grona_linan_logo_hkiv_320x.jpg

Arrangör är den nybildade supportergruppen Gröna Linan, officiell falang för bajare i landets norra delar. Det har ordnats storresor till Bajen-matcher tidigare år från Norrland, men det var ett tag sen nu så med Gröna Linan börjar vi om med målsättningen att kunna genomföra ett antal resor per år.

Bussen kommer att avgå ifrån Umeå och vår förhoppning är att bajare ska kliva på efter Norrlandskusten. Vi vet att det finns bajare i stora delar av Norrland; Luleå, Piteå, Skellefteå, Vilhelmina, Umeå, Örnsködsvik, Härnösand, Östersund, Sundsvall, Hudiksvall, Gävle etc, men då vi är nybildade har vi inget kontaktnät i alla dessa städer.
Därför hoppas vi att ni Norrlands-bajare som läser detta hör av er till MEJL alternativt sprider ordet vidare till bekanta som kan vara intresserade!

Vi uppmanar alla bajare i norra Sverige att följa med och sluta upp i kampen för Hammarby! Det är i den rådande iskalla motvinden vi behövs som allra mest! Var med och ta ännu ett steg mot Allsvenskan 2010 samtidigt som vi sätter käppar i hjulet på gnagets dröm om SM-guld!

Gå in på www.hammarbykiv.se för mer information om resan och Gröna Linan.

VI GER OSS ALDRIG!

/Gröna Linan

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024