Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Några helgtips

thumb_aijk_hif_06.jpg
Saknar du sysslesättning i helgen? Inte åkt iväg till Ängelholm? Här är några tips på aktiviteter såsom bowling och banderoll-tillverkning:
I morgon, lördagen den 27/1, spelar våra J20-killar mot AIK på Hovet kl. 12.30. Intressant uppvärmning inför måndagens sammandrabbning.

Redan fredagskvällen bjuder på ett alternativ till Rögle-matchen. Innebandy-herrarna tar emot Tullinge IBK i Sjöstadshallen kl. 20.00.

Både bowlingens damer och herrar har match i helgen, herrarna på lördag kl 13.40 hemma mot Smeden i Brännkyrka Bowlinhall och damerna på söndag kl. 16.20 mot Eva Sthlm på samma ställe.

Annars är det väl en god idé att ägna några timmar i helgen åt att affischera eller göra en banderoll eller flagga inför derbyt mot Gnaget på måndagskvällen, för du ska väl gå? Ta en hundring ur bärskassan (lönehelg som det är) och köp lite färg, måla ett gammalt lakan med något kul och häng upp i Globen. BF-lokalen kommer att hålla öppen både lördag och söndag från 16.00 för banderollmålning.

Har du fler tips?
PM:a dem till mig, SveTyr, så lägger jag in dem (såvida de inte är alltför horribla).

Sverre Furberg
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024